ĆERKA ME NIJE POKRALA Zdravko Čolić povređen progovorio o navodima da je u njegovoj kući nestalo 20.000 evra
Promo

Zdravko Čolić, najveća muška zvezda na prostorima bivše Jugoslavije, decenijama se trudi da izbegava skandale, a prethodnih dana našao se u centru jednog, kada je u javnost procurila vest da se u njegovom domu desila krađa novca.

Naime, informacija da je u pevačevom domu nestalo oko 20.000 evra šokirala je javnost, a sve je posebno iznenadilo to što se kao navodni krivac navodi Čolina starija ćerka Una.

Povodom ove nimalo prijatne situacije oglasio se i pevačev PR tim, koji je istakao da je priča oko nestanka novca neistinita, te da je Zdravko izuzetno povređen zbog navoda da ga je pokrala rođena ćerka.

ĆERKA ME NIJE POKRALA Zdravko Čolić povređen progovorio o navodima da je u njegovoj kući nestalo 20.000 evra

Printscreen

 

- Vest koja se pojavila u medijima o tome da je nestao novac u kući Zdravka Čolića, za šta je okrivljena njegova starija ćerka Una, nije tačna - rekao je najpre Zdravkov tim, koji je potom istakao da su ti navodi veoma uznemirili pevačevu porodicu.

- Porodici je nanesena nemerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se da bismo zaustavili širenje lažnih vesti i apelovali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija. One u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju ćerka Zdravka Čolića - objasnili su oni, pa naglasili da krađe nije bilo.

- Ovim putem ističemo da je vest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutno laž. Zdravko nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ali kada je porodica u pitanju, mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse - objasnio je pevačev PR tim u zvaničnom saopštenju za medije.

ĆERKA ME NIJE POKRALA Zdravko Čolić povređen progovorio o navodima da je u njegovoj kući nestalo 20.000 evra

youtube/instagram

 

Podsetimo, Zdravko Čolić u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom već 21 godinu, a par ima dve ćerke, Unu i Laru.

Čolina starija ćerka Una veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima ima više od 35.000 pratilaca, a zbog provokativnih izdanja često se nalazi u centru interesovanja domaćih medija.

Ne mešam se u ćerkine izbore

Zdravko je nedavno prokomentarisao sadržaj koji Una objavljuje na društvenim mrežama, te je istakao da poštuje ćerkine odluke, kao i privatnost.

- Una to voli. Vrlo je druželjubiva i komunikativna, tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije i fantazije, ne mešam se u to - otkrio je slavni pevač tada.

GLUMCI PO DANU ZARADE I DO 5.000 EVRA Skočile im cene, za godinu dana zarade da kupe stan u Beogradu na vodi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading