ODUZIMA DAH Milica Pavlović zapalila društvene mreže svojim fotografijama: Dobro ti stoji more Crne Gore, ali i kupaći! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović podelila je na Instagramu nekoliko fotografija iz Crne Gore na kojima se vidi kako uživa okružena čarima mora.

Pročitajte još: Najfatalnija PLAVUŠA Holivuda proslavila 55 rođendan: Život je nije mazio, dadilja je SILOVALA, a udavala se čak ŠEST puta

Foto: Printscreen/instagram

 

Osim pravog odmora, leškarenja pored bazena, dobre hrane i krstarenja jahtom, mnogi njeni pratioci su primetili koliko je zgodna.

Naime, Milica je pozirala u kupaćim kostimima, a svaki od njih je imao jednostavan kroj, te je još više istakao njenu savršenu liniju.

Izvajane noge bile su u prvom planu, ali i to da Pavlovićeva ovoga leta nema ni grama viška. Ipak, fotografija na kojoj se okrenula, izmamila je udzahe mnogih muškaraca.

Foto: Printscreen/instagram

 

Da je "sve na svom mestu", govore i mnogobrojni lajkovi i komentari ispod objava, a nema sumnje da je i ovoga puta uklopila umerenost sa stilom i postigla pravi rezultat.

"Boginjo", "Pravi si šećer","Kakvo je more kad izađeš iz vode?", "Fantastični momenti, kao i ti", "Dobro ti stoji more Crne Gore, ali i kupaći", "Prelepa si", samo su neki od komentara ispod fotografija.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

PRAVA BOMBA Sara Jo pokazala izvajano telo, a o ovakvom stomaku sve devojke maštaju

Komentari (0)

Loading