ODŠTETA OD NEKOLIKO STOTINA HILJADA EVRA Milica Pavlović neće tužiti samo Anu Nikolić, evo i koga će još, a od cifre će vam se pomutiti razum
Foto: Alo ilustracija

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović odlučila je da tuži koleginicu Anu Nikolić zbog pesme "Provereno", koju je izvodila na nastupima i predstavljala je kao svoju.

Tužba se još zvanično nalazi u advokatskoj kancelariji i nije zvanično podneta Tužilaštvu, ali se očekuje da se to desi svakog trenutka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, pored Ane, tužba će biti usmerena na više lica, počev od osobe koja je nelegalno postavila demo snimak pesme "Provereno" na socijalnu platformu Jutjub.

Kako dalje navode mediji, Milica će podneti tužbu protiv svih lica umešanih u ovu aferu iz razloga što to šteti njenom poslu.

Pročitajte još: Pre Vinsenta Kasela je sa NJIM bila u braku: Ovo je PRVI muž Monike Beluči

U krajnjem slučaju, ukoliko bi Ana počela da izvodi Miličnu verziju, Pavlovićeva može sudski da joj zabrani. Takođe, tužbe mogu da podnesu i sami autori pesme "Provereno", a to su Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić.

Foto: ATA Images

 

Kada je u pitanju odšteta koju Milica može da dobije, kako navodi izvor ona varira.

Ako se u obzir uzme da Ana Nikolić dobija više angažmana (nastupa), te profitira izvodeći svoju verziju pesme, a Milica s druge strane da gubi poslovne ponude zbog toga, ona može da dobije mnogo veću odštetu. Cifru koju Pavlovićeva može da dobije ide i do 200.000 evra.

VRIŠTE I PEVAJU TOKOM VOŽNJE Jelena Đoković u kabrioletu sa sestrom i Novakovim bratom, isplivao video ludog provoda

Komentari (0)

Loading