DVE GODINE SAM BIO VIKI Darko Tanasijević nikad iskrenije o depresiji kroz koju je prolazio i velikoj tajni koju je dugo skrivao (VIDEO)
Foto: Nikola Todorović

Darko Tanasijević, novinar Pink.rs portala i voditelj rijaliti šou programa Zadruga, spada u red najpopularnijih televizijskih lica savremenog medijskog sistema Srbije. Na snimanje emisije „Milizam“ u restoran „Patrik“ došao je u stilu pravog profesionalca čak pola sata pre zakazanog snimanja i uz hladnu limunadu ćaskao sa prolaznicima koji su mu prilazili jer su ga prepoznali.

U opuštenom i iskrenom razgovoru Tanasijević je pričao o dosad nepoznatim detaljima iz njegovog života i priznao da mu je javni posao ozbiljno skratio dug jezik i da široka publika ne zna za njegov inače pomalo čudan smisao za humor. Ovom prilikom je otkrio i da je skoro dve godine na Fejsbuku imao profil na kome se predstavljao kao folk zvezda Violeta Viki Miljković.

- Javni posao me je ukalupio i sam sam sebi to dozvolio. Gledao sam neka svoja gostovanja i pričam kao dosadni profesor istorije. Merim svaku reč da bi sve bilo kulturno i fino, ali trebalo bi da se opustim i da dam malo krvi - kaže Darko, i dodaje kako je kao student na Fejsbuku koristio identitet folk pevačice.

Pročitajte još: Ćerka legendarnog Pola Vokera je prošla kroz PAKAO: Nakon dve godine BOLA, progovorila je!

- Napravio sam profil „Violeta Viki Miljković“ koja je imala kućnog ljubimca krticu Bilju. Učlanjivao sam se u studentske grupe Beogradskog univerziteta. Onda sam kao Viki tražio skriptu za neki ispit. Kada bi mi neko napisao da je profil lažan, ja bih rekao da sam njihova koleginica i da me ne diskredituju i da kao pevačica mogu da studiram. Priča se dalje razvijala, ali ne mogu da se setim da li sam bio prijavljen za lažno predstavljanje ili sam ugasio profil jer su tada pravila bila jako stroga za takvo ponašanje - priznao je voditelj.

DVE GODINE SAM BIO VIKI Darko Tanasijević nikad iskrenije o depresiji kroz koju je prolazio i velikoj tajni koju je dugo skrivao (VIDEO)

Foto: Nikola Todorović

 

Celu emisiju Milizam pogledajte na našem Jutjubu.

Darko se setio i perioda kada je upao u depresiju jer je iz Beograda morao da se vrati u rodni Kovin i ispričao kako je baš u tom periodu našao posao na TV Pink.

- Možda sam preuveličao to stanje, ali bio sam u jednom periodu jako depresivan. Pošto ni treću godinu fakulteta zaredom nisam upisao na budžetu, roditelji su mi rekli da se vratim u Kovin. Bila je zima, vratio sam se u svoju sobu. Svi prijatelji u Beogradu, a ja sam se zatvorio u četiri zida, povukao u sebe. Nisam ni sa kim razgovarao, ni sa ocem, ni majkom, bratom... Da mi se sada to desi, potražio bih stručnu pomoć, ali tada nisam. Trajalo je sve to oko tri meseca. Gledao sam po ceo dan serije i filmove i u tom stanju sam na nagovor drugarice poslao CV na konkurs TV Pink. Primili su me na probni rad, a ostalo je istorija - ispričao je voditelj.

DVE GODINE SAM BIO VIKI Darko Tanasijević nikad iskrenije o depresiji kroz koju je prolazio i velikoj tajni koju je dugo skrivao (VIDEO)

Foto: Nikola Todorović

 

Tanasijević se prisetio i dana kada je bio tinejdžer i ispričao da je uvek bio vredan i da se nije libio da radi razne poslove kako bi sebi obezbedio džeparac.

- Prao sam šoferšajbne na benzinskoj pumpi mojih prijatelja. To mi je bio najslađi dinar u životu. Odmah dobiješ pare na ruke, nema čekanja. Posle posla ideš na sladoled, piće ili uplatiš dopunu za mobilni telefon. Konobarisao sam u kafiću koji je držao brat mog druga i tu sam super sarađivao. Radio sam i na stovarištu kao fizikalac. Bio sam mršav i sa 50 kilograma sam nosio podne pločice, palete, stiropor... Iako nisam imao egzistencijalnih problema, radio sam tokom letnjeg raspusta, uvek sam imao novca i osećao sam se korisno - objasnio je Darko.

ULAGALE SU U SVOJE OBRAZOVANJE Evo koje su škole završile poznate voditeljke, ona ima dve fakultetske diplome, a jedno im je svima zajedničko

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading