OVACIJE ZA VIKI MILJKOVIĆ 20.000 ljudi dočekalo pobednika Zvezda Granda u Tešnju (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Na koncertu u Tešnju organizovanom u čast pobede  u  "Zvezdama Granda"  Nermina HandžićaViki Miljković i gotovo sve finaliste dočekalo je preko 20.000 ljudi.

- Na sedmom nebu sam, prelepo je. Svaka čast mom Tešanju, mislim da ću poleteti od sreće - izjavio je mladi pobednik sve vreme grleći svoju mentorki, koja je u njegovom rodnom gradu dočekana uz ovacije i aplauz koji je trajao nekoliko minuta. 

Pročitajte još: Marko Jarić LJUBIO je ove lepotice: Sve su ličile JEDNA na drugu, a sa jednom je malo falilo da ode pred OLTAR!

Pravi trans nastao je kada se čuli takovi pesme "Crno i belo", što je navelo sve finaliste da izađu na binu i odigraju, sada već čuvenu koreografiju.

Osim Nermina i njegove mentorke, mikrofona su se latile i njegove kolege iz finala, ali i prošlogodišnji pobednik Mahir Mulalić, koji je došao do podrži mlađeg kolegu.

Foto: privatna arhiva

 

Koliko je ineteresovanje vladalo za ovaj koncert govori i podatak da je na ulasku u grad bila formirana kolona od nekoliko kilometara, što je stvaralo neverovatnu gužvu, pa su gosti, kako bi sve počelo na vreme, na stadion došli u pratnji policije.

Ovaj koncert će se u Tešnju sigurno dugo pamtiti ne samo po fantastičnoj atmosferi već i po tituli koji je mladi i talentovani Nermin doneo u ovaj grad.

Foto: privatna arhiva

 

SNIMAM DUET SA ELENOM Mile Kitić otkriva šta nas uskoro očekuje: Drago mi je da vidim da je Elena slušana!

Komentari (0)

Loading