NIJE MU OSTALA DUŽNA Đorđe David nakon komentarisanja nastupa Milice Pavlović pokušao da se izvuče, ali ona mu je očitala bukvicu
Foto: Alo ilustracija

Pevač Đorđe David nastupao je na festivalu "Skale" u Herceg novom gde je izneo svoje mišljenje o pevačima narodne muzike.

Pre svega on je govorio o Milici Pavlović i Saši Matiću i njihovoj muzici, koji su i otvorili Sunčane skale.

Printscreen

 

- Sve pohvale što festival više nije takmičarskog karaktera, jer su muzičari sami po sebi sujetni, a ovako publika može da bira šta voli da sluša. Ono što je za mene ozbljan faul od strane ogranizatora je što je festival najavljen kao festival pop muzike, a nultu noć su otvorili narodnjaci Saša Matić i Milica Pavlović. Ja njih volim veoma kao kolege, kao i oni mene i ovo nije ništa lično protiv njih. Govorim o muzici i iskreno iznosim mišljenje smatram da narodnjacima ovde nije mesto - rekao je Đorđe David, njegovu izjavu preneli su svi mediji.

Pročitajte još: Barbara Pravi PLAKALA kao kiša na koncertu: Najemotivniji TRENUTAK je bio kada se pojavila OSOBA kojoj je POSVETILA pesmu

Alo/ Nikola Todorović

 

A sada je Milica Pavlović odlučila da mu odgovori.

- Sva neka viđenja sa njim u poslednje vreme su "izašlo je ovo, ali ja nisam tako rekao". Isto mi je tako rekao kada sam bila na Skalama. Jutros smo se sreli na aerodromu u Tivtu i rekao mi je da nije mislio baš tako. Ne znam šta da kažem, svako ima pravo na svoje mišljenje. Najveći broj posetilaca je bio onog dana kada smo bili Sale i ja - rekla je kroz smeh Milica Pavlović.

TROŠNA KUĆA BEZ PROZORA Topalko pokazao dom u kom je odrastao, potresni snimak izazvao lavinu komentara

Komentari (0)

Loading