TROŠNA KUĆA BEZ PROZORA Topalko pokazao dom u kom je odrastao, potresni snimak izazvao lavinu komentara (VIDEO)
Alo

Milan Topalović Topalko posetio je rodni kraj Trudovo na Zlataru, te tom prilikom u kratkom snimku pokazao kuću u kojoj sada žive njegovi roditelji, ali i dedinu kuću u kojoj je živeo do svoje 10. godine.

Naime, Topalko je ranije pričao da je često zimi sa kapom išao u krevet koliko je bilo hladno, a sada je otkriveno i da je zaista bilo tako.

- Čovekove potrebe za život su voda... vazduh... nešto da pojede... nešto da obuče i negde da prespava... Sve ostalo su želje... Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan... zato uživajte u onome što imate - poručio je pevač na Instagramu.

Podsetimo, Milan Topalović Topalko pre nego što se proslavio u "Zvezdama Granda", otvoreno je govorio o svom životu pre nego što se proslavio, te isticao da je teško živeo.

NIJE SVE IDEALNO Pevačica progovorila o krizi u braku, priznaje da nema hrabrosti za ovo, a mnoge žene bi se složile sa njom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading