NISAM SE TREZNIO Aleksandar Josifovski nikad iskrenije o teškoj borbi: To nije bilo iz neke emotivne priče, ili teškog života!
Printscreen

Novu Zvezdu Granda smo dobili, ali takmičar koji je u samoj završnici ovog takmičenja privukao najveću pažnju svojom životnom pričom (da je alkoholičar) jeste Aleksandar Josifovski.

Pročitajte još: Ovo je MLAĐI brat Vojina Ćetkovića: Neverovatno LIČE, ali vodi POTPUNO drugačiji život od glumca

Printscreen

 

- Pre svega moram da kažem da sam se iznenadio da sam dobio 90.000 glasova i presrećan sam. Do pre dve godine nisam bio ni na mapi, a evo sad vicešampionska pozicija. Muzički put je baš težak. Trnovit je put i kada ti se otvori čast je da se stigne do vrha. Sada me čeka ozbiljan rad da se zahvalim ljudima koji su mi poklonili poverenje i glasali za mene.

Za Grand kruži priča da iskorišćavaju takmičare, kakvo je tvoje iskustvo?

- Sve je u redu. Od njih imam jaku podršku. To je strašna ekipa koja tačno zna svoj posao.

A Đorđe David?

- On je ličnost koja zna da radi sa kandidatima individualno. Kod svakog zna da izvuče najbolje. Čovek je genijalac, ima šesto čulo i uspešno je uradio sa svakim takmičarem. Sve nas je doveo do situacije da iz nas izvuče maksimum. Nakon svakog susreta sa njim bismo se pitali pitali odakle nam taj dar koji nismo znali da posedujemo.

Je li ti zasmetalo kad je otkrio da si bio notorni alkoholičar?

- Ne! Znam da je to uradio iz srca, on mi je najviše i pomogao. Sto posto je dao sebe da se vratim na pravi put.

Kako si postao zavisnik od pića?

Printscreen

 

- To nije bilo iz neke emotivne priče, ili teškog života, već iz euforije radosti. Ja sam uvek pio kad sam bio radostan. Imam ekipu sa kojom sviram po klubovima i kad god smo radili u lokalima pili smo. Tako se i desilo da izađem iz koloseka normalnog života.

Da li je tačno da se nisi treznio?

- U poslednje vreme je tako bilo. Mislim da je neka volja, hrabost ostala u meni, familija naravno, i sjajni mentor. Karijera mi je u pitanju, znao sam da moram da promenim sebe. Ja sam pio, pio i evo šest meseci nisam popio kap alkohola.

 

Printscreen

 

ODAO IH MODNI KREATOR Venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, ovo su svi čekali

Komentari (0)

Loading