BACILA PIPKE Mara Carica zavodi italijansku zvezdu: Eros će biti moj ili božji!
Foto: Ataimages

Kao bomba je odjeknula vest da je svetska zvezda, italijanski pop pevač Eros Ramacoti zapratio mladu voditeljku Hajp televizije i pevačicu Mariju Petrović na društvenoj mreži Instagram.

Mara Carica, kako se predstavlja u javnosti, sa nevericom je podelila ovu informaciju na svom Instagram nalogu i nije krila oduševljenje što je postala prijatelj s jednom zvezdom kao što je Eros. Kako kaže, nada se da će doći do upoznavanja i sigurna je da on neće odoleti njenoj lepoti.

BACILA PIPKE Mara Carica zavodi italijansku zvezdu: Eros će biti moj ili božji!

Foto: Ataimages

 

- Produkcija Hajp čiji sam i ja član dovodi Erosa u Beograd i ja sam tu informaciju podelila na svom Insta storiju gde sam označila Erosa, on je video tu objavu i negde oko pola jedan posle ponoći stigao mi je zahtev za praćenje od njega, moram priznati da sam baš bila iznenađena da me je zapratila jedna svetska zvezda - započela je razgovor Marija.

Pročitajte još: Izgled Džulije Roberts svi KOMENTARIŠU: Pre 23 godine je bila NAJZGODNIJA, verovali ili ne danas ovako izgleda

BACILA PIPKE Mara Carica zavodi italijansku zvezdu: Eros će biti moj ili božji!

Foto: Prinstcreen

 

- Eros i ja ćemo se sigurno upoznati, pošto ću biti na njegovom koncertu, očekujem od mog menadžera i direktora Saše Mirkovića da me upozna s njim i sigurna sam da on kao veliki zavodnik neće ostati imun na ovu srpsku lepoticu, ali moraće da se potrudi kako bi me osvojio, nisam ni ja baš laka ženska - kaže kroz osmeh Mara rešena da smuva italijanskog megastara.

Eros će biti moj ili božji! Šalim se malo, ali svakako da se radujem tom susretu i volela bih kada bi mi se ukazala prilika za neku saradnju s njim, mislim da bi nam se energije baš lepo poklopile - ambiciozna je Marija za Alo!.

PRAVA JE LEPOTICA Ćerka Ace Pejovića završila je težak fakultet, a evo kako izgleda u kupaćem kostimu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading