ITALIJANSKI ZAVODNIK SPREMA SPEKTAKL U BEOGRADU: Evo šta Eros Ramacoti poručuje svojim fanovima
Promo

Virtuozni umetnik, Eros Ramacoti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom “BATTITO INFINITO”, istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom 21.04.2023. godine od 21h u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije.

Italijanski pop – rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramacoti, ne krije ogromno zadovoljstvo zbog predstojeće turneje, koja će se realizovati od septembra 2022. do maja 2023, a evo šta je poručio svojim fanovima širom sveta: “ Jedva čekam da vidim i zagrlim moje fanove širom sveta jer verujem da je ovo najbolji način da se suočim sa ovim složenim trenutkom i ponovo počnem da pravim muziku. Zajedno.”

Prednarudžbine za novi album “BATTITO INFINITO” moguće su do 19. juna, a svi oni koju su kupili album dobiće kodove za ekskluzivnu 48-satnu pretprodaju karata za svetsku turneju. Pretprodaja počinje 21. juna od 10 časova i zavšava se 23. juna u 9.59h, dok generalna prodaja ulaznica počinje 23. juna od 10 časova putem veb – sajtova 

https://new.tickets.rs/tour/eros_ramazzotti_battito_infinito_world_tour_332 , www.ramazzotti.com i www.vertigo.co.it.

Veličanstveni koncert u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije rezervisan je za 21.04.2023. godine od 21h. Iza ovog projekta stoji jedan od najuspešnijih srpskih menažera i producenata Saša Mirković, te već znamo da će ovo biti pravi spektakl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading