TO JE MALO GLUPO Uroš Živković progovorio o Aleksandri Mladenović i otkrio strogo čuvanu tajnu koju niko nije znao, a onda spomenuo i Isaka (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Veliki broj slavnih ličnosti prisustvuje svadbi i veselju koje je Đani organizovao povodom venčanja svog sina Miloša.

Naime, među prvim gostima na veselje stigao je Đanijev kolega, Uroš Živković.

Naša ekipa je Uroša pitala šta misli o novom dečku Aleksandre Mladenovića:

Lep su par, ako su oni srećni i ja sam. Sa Aleksandrom sam u okej odnosima, nismo prijatelji, ali se poštujemo - kaže Uroš, a onda je otkrio i šta misli o angažovanju na njihovoj svadbi.

- Zar stvarno mislite da bi me angažovali? Mislim da bi to bilo malo glupo - istakao je on, pa otkrio da je Aleksandrinu numeru "Ljubav ili ludilo", zapravo trebalo zajedno da otpevaju.

- Ljubav ili ludilo je trebalo da bude moj i Aleksandrin duet. Ali sam ja odbio i ne kajem se, jer je tako očigledno i trebalo da bude - bio je iskren on.

TO JE MALO GLUPO Uroš Živković progovorio o Aleksandri Mladenović i otkrio strogo čuvanu tajnu koju niko nije znao, a onda spomenuo i Isaka (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Na svadbeno slavlje je došao bez ženske pratnje, pa je sedmoj sili otkrio da li je emotivno zauzet.

Nemam devojku, udvaraju mi se mnoge, ali ja sam probirljiv, zato na svadbu i dolazim sam - kaže Uroš, a kompletan video pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, Slađa i Đani Trajković danas su oženili starijeg sina Miloša, a nakon crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save uputili su se ka jednom hotelu u Beogradu gde se održala gala proslava za 550 zvanica.

DOSTA SE SPEKULISALO ŠTA JE GLAVNI RAZLOG Ceca Ražnatović priznala zašto Anastasija ne želi da snimi pesmu sa njom, pevačica otkrila istinu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading