ONI NISU ARKAN I CECA Pevačica progovorila o tome kako je vaspitala Veljka i Anastasiju, a onda otkrila šta joj najviše nedostaje
ATA Images

Ceca Ražnatović kaže da Veljka i Anastasiju odmalena uči da budu svoji, a ne Arkanova i njena kopija.

Pročitajte još: Rođen je sa OPASNOM DIJAGNOZOM, bio je sa SUPRUGOM Džonija Depa: Ilon Mask je NAJBOGATIJI čovek na ZEMLJI, a prošao je PAKAO

ATA Images

 

Folk zvezda je ponosna što su joj naslednici izrasli u dobre i vaspitane ljude, koji su uz to i uspešni, što nije bilo lako, jer su deca poznatih roditelja.

Prihvata savete

- Uvek sam govorila Veljku da ne sme nikada da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. Rekla sam mu: "Koliko ja znam, on je Željko, a ti si Veljko." To isto je važilo i za Tasu, ja sam Ceca, a ona je Anastasija. Nije njoj kompliment kada kažu: "Ova mala je ista Ceca." Svako ima svoj put, jedna Ceca već postoji, nema potrebe za drugom - kaže pevačica i dodaje da je Anastasija rado prihvatila njene savete: 

- Sve ono što sam joj govorila očigledno je urodilo plodom jer moja ćerka zbog toga neće da nas dve snimimo duet. Nadam se da ću je nekako ipak ubediti da ukrstimo glasove. Potpuno je razumem što je protiv tog dueta, jer bi nas svi upoređivali. Kada sam ja počinjala karijeru, najveće zvezde bile su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, ali ja nikada nisam želela da budem jedna od njih. Trudila sam se da budem i ostanem samo svoja - dodala je ona. 

ATA Images

 

- To bi mi bila životna nagrada. Svaki roditelj želi da ga dete prevaziđe. Kada bude zakazala neki veliki koncert, biću u organizaciji svega toga i pomagati joj koliko mogu - rekla je Ceca. 

Deca je kritikuju 

Naša najveća folk zvezda kaže da deca kritikuju jedino kada im se ne javlja na telefon. 
- Da otputujem na Fidži i da nemam dometa, Veljko i Anastasija bi me pronašli. Tasa bi mi rekla: "Ženo, što mi ne odgovaraš, šta je s tobom?", a Veljko: "Svetlana, stvarno nije u redu da me ignorišeš." Žao mi je što ne mogu više da putujem, jer imam dosta obaveza. A i da vam kažem iskreno, više mi je muka i od aviona i od hotela. Željna sam kućne atmosfere - završava Ceca.

 

Printscreen

 

BRENA JE UVEK BILA DOBRA RIBA Zorica Marković bez dlake na jeziku o koleginici

Komentari (2)

Loading
Sasa

13.06.2022 16:51

Anastasija nije,roditeljsi,vaspitana.Samo ih javno menja.

Marko

13.06.2022 17:16

Uhuh,Anastasija ce poceti da menja i kontinente ne samo po Srbiji i Spaniji da ih juri..