BRENA JE UVEK BILA DOBRA RIBA Zorica Marković bez dlake na jeziku o koleginici
Kurir televizija

Zorica Marković se prisetila početaka sa Lepom Brenom, ali je otkrila i šta danas misli o koleginici.

Pročitajte još: Rođen je sa OPASNOM DIJAGNOZOM, bio je sa SUPRUGOM Džonija Depa: Ilon Mask je NAJBOGATIJI čovek na ZEMLJI, a prošao je PAKAO

Kurir televizija

 

Pevačica Zorica Marković je tokom svoje karijere uvek iskreno govorila o kolegama i koleginicama, pa je tako bez dlake na jeziku ispričala i kakav je odnos imala s Lepom Brenom, kao i šta danas misli o jednoj od najvećih zvezda na prostorima bivše Jugoslavije. 

- Brena je bila uvek dobra riba, bila sam i ja. Imale smo obe te konjaste glave, ali telo boli glava. Uvek su nas upoređivali. Raka je to provalio, pa je hteo da me uvuče u ekipu da budem druga. Ali ja, kakva sam luda, jednostavno ne mogu. Ili sama propadam ili uspevam - ispričala je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

- Hteli su da me uzmu u ekipu, ja to nisam htela, pa su me zvali da budem gost i kod njega. Srećom, nisam otišla, koji će mi da idem tu. To je za uspeh genijalno, mislim da je Saša Popović tu bio mozak operacije. Bojkotovali su me gde god su stigli. Sve se preokrenulo naglavačke tada, ljudi su to karakterisali kao šund, ali je ona napravila dobru priču, postala je zvezdetina -izjavila je Zorica.

Kurir televizija

 

O današnjem odnosu s Lepom Brenom rekla je da ima utisak kao da se svaki put iznova upoznaju.

- Kad se sretnemo na snimanjima, imam utisak da se uvek iznova upoznajemo. Ne znam zašto, ona ima svoje društvo, za mene su svi isti. Nemam ništa protiv bilo koga. Nemam razloga da je mrzim, ali uvek je bila neka blokada - priznala je Zorica Marković. 

 

Kurir televizija

 

LUNA ZAPLAKALA Emotivni snimak u toku proslave rođendana njihove ćerke, a evo zbog čega je ona pustila suzu

Komentari (0)

Loading