NISAM STROG KRITIČAR Oglasila se Ceca nakon prvog nastupa sa Anastasijom, pa poručila ovo: Pretpostavljam da joj nije lako!
Promo

Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović prvi put su se pojavile zajedno na bini i  oduševile publiku u Severnoj Makedoniji, tačnije u Probištipu.

Pročitajte još: NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Isplivala stara fotografija Milice Dabović pre estetskih zahvata

NISAM STROG KRITIČAR Oglasila se Ceca nakon prvog nastupa sa Anastasijom, pa poručila ovo: Pretpostavljam da joj nije lako!

Printscreen

 

Naime, Anastasija je imala sjajan nastup, zapalila je publiku, a onda joj se pridržila majka, pa su se nasred bine zagrlile, što je oduševilo publiku.

Prva na sceni se pojavila dvadesetčetvorogodišnja tinejdž zvezda koja je otpevala svoje hitove, a potom je najavila Cecu, koja je brzo izašla na binu i zagrlila svoju mezimicu.

Nakon završenog koncerta u zajedničkom intervju Anastasija i Ceca sumirale su utiske posle uspšeno završenog posla. Cecu samo pitali da li je imala veću tremu sada ili kada je Anastasija imala prvi nastup u Parizu?

- Večeras nisam imala tremu zato što se i ona opustila. Anastasija je generalno, iz nastupa u nastup sve opuštenija i sve bolja. Ja sam 35 godina na estradi, pa je meni lako da sada govorim, ali pretpostavljam da joj nije lako, pogotovo što ima majku koja je već ostvarena. Deci poznatih roditelja je mnogo teže da naprave neki svoj put, pogotovo ako uđu u iste vode u kojima su im se roditelji ostvarili i napravili sjajne karijere. Što se tiče Francuske, nije mi bilo svejedno. Ja koja nisam tremaroš, te večeri sam pevala na Kopaoniku i uopšte nisam razmišljala o svom koncertu. Profesionalac sam, toliko dugo sam u poslu i ne bih dozvolila da to moja publika oseti, ali unutar svog tela sam osećala toliku sreću, neki nemir i pomešana osećanja. Kada su mi javili “gotovo je” odahnula sam i rekla “dobro je, da danem dušom”- poručila je Ceca.

Ceco, da li ste sanjali o trenutku kada će vas Anastasija najaviti na bini?

- Negde i jesam od momenta kada je ona odlučila da se bavi istim poslom. Smatram da je ovo najlepši posao i da treba da se bavi njime ako je talentovana, kao što jeste. Treba da radi ono što voli jer ta energija koju dobijaš od publike, ona je lekovita - rekla je Ceca.

Večeras ste prvi put uživo videli Anastasiju na bini. Kakav je osećaj?

- Tražila sam od menadžera da krenem ranije, hotel gde smo smeštene je u blizini bine i onda sam došla ranije da je vidim, pa sam je gledala onako sa strane iz auta. Prelep je osećaj - odgovorila je Ceca.

NISAM STROG KRITIČAR Oglasila se Ceca nakon prvog nastupa sa Anastasijom, pa poručila ovo: Pretpostavljam da joj nije lako!

Printscreen

 

Da li ste strog kritičar?

- Nisam neko ko je strog kritičar. Ja ni prema kandidatima u Grandu nisam stroga, sve može da se kaže na jedan lep način i da se svim tim mladim ljudima skrene pažnja, da ih ne ubiješ u pojam. Da im ne slomiš tu želju ili da ih na neki način ne iskompleksiraš, da im ne nabijaš tenziju. Samim tim što razgovaraju sa mnom oni su već u tremi, puni su poštovanja, gledaju u mene onako oduševljeno. Sad zamislite da ja kažem “vidi dete, ovo ne valja ovako što radiš, ono ti ne valja”. Ja i Anastasiju korigujem, ona najviše voli kada sam prisutna u studiju zato što oseća neku vrstu sigurnosti, zato što mi veruje. U studiju se zaista trudim da budem profi, da ne budem emotivna i da nemam problem da joj kažem “Taso, ovo nije bilo dobro”. Ja uđem u gluvu sobu i kažem joj “probaj ovako, probaj onako, otpevaj mi ovo ovako..” i ona otpeva. Sigurno neću da joj kažem “ vidi, ovo što si otpevala ne valja ništa” - rekla je Ceca.

A šta je sa mamom, Ceco razmišljate li vi o novim pesmama?

- Anastasija samo dođe kući i kaže “ e dobila sam nove pesme, hajde da preslušamo”. Te pesme koje ona dobija, nisu pesme za mene. Autori te vrste muzike su mnogo aktivniji, produktivniji. Može i ona da potvrdi, nisam lenja, slušam pesme, komuniciram sa autorima, ali tražim da me nešto pomeri. To sve što sam do sada čula, nije mi nešto novo. Manje više melodije, problem su mi tekstovi jer onu poruku koju sam ja dobijala preko Marine to ja za sada nisam zaista čula. To mi je veliki problem. Zarad novog albuma da spuštam lične kriterijume, ne pada mi na pamet - odgovorila je Anastasija.

- Tačno, meni je samo važno da se neko trudi i da je vredan i da to što napravi ima kvalitet. Nije mi važno da li je nekad ranije napravio neki hit. Ko god da misli da ima pesmu za mene neka mi slobodno piše na mejl - dodala je Anastasija. 

NISAM STROG KRITIČAR Oglasila se Ceca nakon prvog nastupa sa Anastasijom, pa poručila ovo: Pretpostavljam da joj nije lako!

Printscreen

 

Šta mama kaže na natpise da se Anastasija seli u Španiju?

- Svaki dan čitam nešto o nama. O sebi, o deci, njihovim emotivnim životima. Njihovi izbori su isključivo njihova privatna stvar, moje jedine želje su da su oni srećni, da su zadovoljni i oni treba sa svojim partnerima da žive, a ne sa mnom. Ni ja za svoje izbore nisam konsultovala svoje roditelje. Sa mnom sve dele i uvek znam kada im je najlepše i kada im je teško. Ponosna sam na to da sam postigla takav odnos sa svojom decom da kod nas ne postoje tabu teme - dodala je Ceca.

Znači li to da je i Ceca emotivno ispunjena?

- Za razliku od Anastasije, mene ne pokreću emotivni odnosi, odnosno ljubav između partnera. Izgradila sam svoj život onako kako sam htela i sada uživam u čarima toga - odgovorila je Ceca. 

Šta vam je Anastasija rekla nakon nastupa i hoćete li ovog leta neći vremena za odmor?

- Da radimo celo leto, dva koncerta na Top Hilu u Budvi, pa Trebinje, biće dosta koncerata. Nekako sam skupila dve nedelje da odem na odmor u avgustu. Godinama unazad na uštrb zdravlja nisam imala odmor. Večeras sam se vratila sa nastupa, zaleđena. Ćerka me čeka u apartmanu i kaže “mogu ti reći, nije ovo lak posao”. Ja joj kažem “zakuni se, i ti si to tek večeras shvatila” i ona se semeje - dodala je Svetlana.

Ceca: Neću slaviti rođendan

Kako ćete ga proslaviti?

- Ja neću slaviti svoj rođendan zato što smo imali dosta slavlja i stvarno ne mogu da slavim više ništa. Imam puno obaveza, imam nastup 15. juna idem za Bugarsku, imam koncert u Varni. Pripremam kandidate, bliži se finale. Čekaju me pune ruke posla. Još i da slavim? Nemam snage - rekla je Ceca.

Anastasija: Još nisam dorasla za duet sa mamom

Anastasija, koliko je bilo teško da najavite majku i kakav je osećaj deliti scenu sa najvećom zvezdom?

NISAM STROG KRITIČAR Oglasila se Ceca nakon prvog nastupa sa Anastasijom, pa poručila ovo: Pretpostavljam da joj nije lako!

Promo

 

- Rekla sam “žena, majka, kraljica. Srpska majka”. Ponele su me emocije, ne zato što mi je majka, ona je to pokazala sa svime što je postigla. Pričajući iz ugla pevačice, meni je bila ogromna čast. Nas dve još nismo snimile duet jer ja još treba da radim na sebi, da imam više pesama i da radim na svojoj karijeri da bih mogla da snimim duet sa takvom zvezdom, iako ona to želi - završila je Anastasija. 

STIGAO I GAGI ĐOGANI Prve utiske nakon krštenja ćerke Lune i Marka podelio je deda, pa otkriva u kakvim je odnosim sa zetom 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading