OVO SU SVI ČEKALI Najbolji prijatelj Sandre Meljničenko raskrinkao najbogatiju Srpskinju, otkrio da li se udala zbog para, a onda spomenuo i ovo
Printscreen

Bivša "modelsica" Sandra (devojačko Nikolić) od 2005. godine u braku je sa ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom, a svedok njihove ljubavi je upravo Vrba, menadžer, koji je bio na njihovoj svadbi i jedan je od retkih ljudi iz Srbije s kojim je "modelsica" ostala u kontaktu.

- Sandra stvarno voli Andreja, novac je nikada nije zanimao. Kada ga je upoznala, već je odlično zarađivala od modelinga i pevanja, pa joj njegovo bogatstvo nije ništa značilo. Najbitnije joj je bilo da bude srećna, a sreću je pronašla pored Andreja! Njega bi svaka žena poželela... Rođen je u radničkoj porodici, sve je stekao sam, a i Sandra je krenula od nule. Njih vezuje ogromna ljubav! Najbitnije im je da sačuvaju porodicu, sin i ćerka su im centar sveta. Sandra je baš vezana za majku i svekrvu, koje su stalno kod nje - započinje priču Sandrin prijatelj i dodaje da je za porodicu Meljničenko novac postao teret:

- Veliki novac je velika odgovornost. U njihovim firmama je zaposleno maltene milion ljudi. Uz to, Sandra se bavi i humanitarnim radom - ističe on.

OVO SU SVI ČEKALI Najbolji prijatelj Sandre Meljničenko raskrinkao najbogatiju Srpskinju, otkrio da li se udala zbog para, a onda spomenuo i ovo

Foto: Printscreen/instagram

 

Kompozitor i producent grupe "Models" prisetio se 1996. godine, kada je upoznao sada najbogatiju Srpkinju.

- Sandra i ja se znamo od njene 15. godine. Bila je profesionalni model, a ja sam napravio kasting kako bih izabrao članice svoje grupe. Bila je lepa, ali i harizmatična, lepo se ponašala i, što je najbitnije, bila je čovek od reči. Što kaže, to i uradi. Svako ko ju je poznavao znao je da će daleko dogurati. Kada je počela da radi, imala je honorar 500 maraka, a sada, eto, ima milijarde - priča Vrba i otkriva zašto se Sandra nikad ne smeje na fotografijama:

- To joj je profesionalna deformacija. Kada modeli uče zanat, gledaju kako da najbolje ispadnu na fotografijama i pred kamerom - završava on.

SITUACIJA JE ALARMANTNA Prijatelji Nikoline Pišek zabrinuti, evo šta su savetovali voditeljki da uradi nakon što je saznala šok detalje sa obdukcije

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
tr

09.06.2022 20:05

sad sum bankrotirajlim pa ce im ljubav biti veca i jaca