ANASTASIJA NAPUSTILA SVADBU KAĆE I GOBELJE Neočekivana odluka Ražnatovićeve, oglasila se sa ove lokacije i sve šokirala potezom (VIDEO)
Foto: Ataimages

Anastasija Ražnatović je na glamurozno slavlje Katarine Grujić i Marka Gobeljića došla sa Cecom, ali je u jednom trenutku naprasno morala isto i da napusti, a sada je otkriveno i zašto.

Naime, Ražnatovićeva je na svom Instagramu objavila lokaciju, a pevačica se nalazila na utakmici Srbija-Norveška gde je nastupao njen izabranik Nemanja Gudelj.

Odluka da Anastasija napusti svadbu Kaće i Marka je mnoge šokirala, ali verujemo da je želela da ispoštuje i svoju dobru prijateljicu i koleginicu, ali i da bodri dečka sa tribina kao i svaka devojka.

Podsetimo, među prvima na venčanje Kaće i Gobelje došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a posle njih došli su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović, Mija Borisavljević, Zlata Petrović sa sinom Jovanom Pejićem i mnogi drugi.

SVI DETALJI LUKSUZNOG VENČANJA KAĆE I GOBELJE Nesvakidašnja torta od 100 kilograma, mladina providna haljina i spektakularan vatromet

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading