KREM ESTRADE NA SVADBI KAĆE I GOBELJE Prijovićka istakla bujne grudi, Snežana Borjan u providnoj haljini, a njen stajling svi komentarišu (FOTO/VIDEO)
PrivatnaArhiva/Printscreen

Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se danas u Hramu Svetog Save, a nakon toga mladenci i gosti zaputili su se u jedan prestonički hotel gde je veselje nastavljeno, a ogroman broj zvanica iz javnog sveta Srbija došao je na svadbu ovog bračnog para.

Naime, Aleksandra Prijović se pojavila u društvu Viktora Živojinovića, a za ovu priliku obukla je izazovnu, zelenu haljinu, kojom je, istakla svoj dekolte.

Jedna od zvanica, Kaćina najbolja drugarica, bila je i supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan, koja je izabrala providnu haljinu i stajlingom sve ostavila bez teksta.

Anastasija Ražnatović zablistala je u beloj kombinaciji, a pevačica se pojavila u pratnji svoje majke, Cece Ražnatović koja je blistala.

Zorica Brunclik je zablistala u crno-sivoj kombinaciji dok se Kemiš odlučio za nepogrešivo sivo odelo.

Mia Borisavljević je takođe bila jedna od gošći, ako je suditi po snimcima sa društvenih mreža, a ona je svoje bujno poprsje i izvajano telo istakla u žutoj kombinaciji.

Podsetimo, među prvima na venčanje došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a posle njih došli su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović, Mija Borisavljević, Zlata Petrović sa sinom Jovanom Pejićem i mnogi drugi.

ZORICA BRUNCLIK ZAPEVALA NA VESELJU KAĆE I GOBELJE Pevačica dovela atmosferu do usijanja, mladoženja baca bakšiš na Kemiša dok svira

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading