ANTIVAKSERSKA LJUBAV DOBILA NOVI EPILOG Milan Stanković otišao u manastir, traži znak od Boga da se oženi sa Radom
Foto: Alo/ilustracija

U proteklo vreme dosta se spekulisalo da su bivše ljubavnike Radu Manojlović i Milana Stankovića spojile teorije zavere kojima su se bavili tokom pandemije koronavirusa, a ova antivkserska ljubav dobila je novi epilog.

Naime, kako izvor blizak paru tvrdi, Milan je otišao u manastir kako bi od Boga dobio znak da stupi u brak sa svojon novom, starom devojkom

– Milan je ozbiljno zagazio u veru, ali za razliku od Seke Aleksić koja je veoma posvećena porodici i sada želi i treće dete, on više naginje monaškom životu. Iako nije doneo odluku da se zauvek povuče u manastir, vidi se da mu je tamo najlepše. Nisu mu teška ni stroga monaška pravila, ni post, ni duge službe. Znate, za nekog ko je živeo estradnim životom i dan menjao za noć, prosto je šokantno svaki dan ustajati pre svitanja i onda na službi u crkvi stajati na nogama par sati. Pa opet uveče. Preko dana se u manastiru radi, a molitve su duge i traže mnogo snage, i fizičke i duhovne. Ali, Milan se sjajno uklopio, on je našao Boga u srcu i ništa mu nije teško, čak naprotiv, srećan je – kaže izvor blizak Stankoviću i na pitanje hoće li se on oženiti Radom, dodaje:

Foto: Alo/ilustracija

 

– On o tome nikom ništa nije pričao. Ako i razmišlja, sigurno će u manastiru od Boga zatražiti znak da je to pravi put za njega. Neće se na brzinu ni u šta upustiti. On sigurno ne obmanjuje Radu. Ubeđen sam da sada ni nemaju intimne odnose jer crkva to zabranjuje van braka, a on sve zapovesti sledi. Ako mu duhovnik da blagoslov da se ženi, prvo će se venčati, a onda otići u krevet. Ne znam da li će se, čak i da se uzmu, Rada prviknuti na novog Milana, da li će poštovati njegove nove navike, da li će prihvatiti da ne spavaju zajedno u vreme četiri godišnja posta… On više nije isti čovek sa kojim se nekad zabavljala.

Lepa Lukić u kojoj Rada ima iskrenu prijateljicu kojoj može da veruje, za raskid sa Harisom i pomerenje sa Milanom čula je iz medija:

Preporučujemo:

Retko ko zna da je on sin legendarnog glumca Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

– O tome znam koliko i vi. Sad setila da je Haris druge vere?  Rada je od početka znala da je on druge vera. Možda je to s njegove strane? Možda je njemu sad palo na pamet da je druge vere? Njoj ne verujem da je to tek sad palo na pamet. Oni najbolje znaju šta se dešava između njih. I ja kad sam raskidala nisam volela da neko komentariše zašto sam raskinula ili zašto nisam. Ja kad sam s nekim u četiri zida najbolje znam da li mogu i dokle mogu. Tako da ne bih volela da komentarišem zašto su se oni rastali. A to što se spominje da je sad sa Milanom… Koliko je laži bilo koje nemaju veze sa istinom! Ko sam ja da pričam Nemoj ili Slobodno se pomiri sa Milanom. To ne ide! Rada najbolje zna ko ide uz nju – kaže Lepa Lukić i dodaje:

Ja o Radi imam lepo mišljenje, nju mnogo volim. Volim je i ovako van muzičke scene. Njoj fali samo dobra pesma. Nema neku pesmu pa da opstane tako da bude mega hit.

PEVAČICA OSTAVILA BRENINOG SINA ZBOG FUDBALERA? Alo! saznaje detalje raskida Lene Čolak i Viktora Živojinovića, a ovo je njen novi dečko (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
automehaničar

30.05.2022 15:12

Razrađena mašina, dobro odžavana, limarjia dobra, ulje stalno mijenjano...