PEVAČICA OSTAVILA BRENINOG SINA ZBOG FUDBALERA? Alo! saznaje detalje raskida Lene Čolak i Viktora Živojinovića, a ovo je njen novi dečko (VIDEO)
Printscreen

O vezi Lene Čolak i sina Lepe Brene, Viktora Živojinovića, dosta se spekulisalo, a sada je izvor za Alo! otkrio detalje kraha ove ljubavi. 

- Lena i Viktor već neko vreme nisu zajedno. Oni su se družili, u vezi im se super bilo, ali Lena se ohladila i vremenom je shvatila da nije to ono što želi. Želela je da bude fer i prema sebi i prema Viktoru i odlučila je da je najpametnije da raskinu - rekao nam je izvor i otkrio da je pevačicino srce osvojio uspešni sportista.

PEVAČICA OSTAVILA BRENINOG SINA ZBOG FUDBALERA? Alo! saznaje detalje raskida Lene Čolak i Viktora Živojinovića, a ovo je njen novi dečko (VIDEO)

Alo

 

- Ona je želela da neko vreme bude sama, da bude skroz posvećena poslu, vredno je radila na novoj pesmi "Bidermajer" koju je posvetila jednom muškarcu, a sada je napokon ugledala i svetlost dana. Međutim, upoznala je dečka koji je oborio sa nogu. U pitanju je jako uspešan fudbaler kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja. Odnedavno su u vezi, ne žele javno da se eksponiraju kako bi izbegli pritisak javnosti i trude se da uživaju u svakom trenutku. Svi prijatelji su oduševljeni njenim novim izborom i nikada je  nisu videli tako srećnu -zaključio je izvor za Alo!.

Kako Lena uživa sa novim dečkom pogledajte ovde:

VIŠE VOLIM DA SEDIM SA DRUŠTVOM, NEGO DA BAULJAM Aca Lukas progovorio o noćnim izlascima i putovanjima

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading