ŠOK, POMIRILI SE RADA I MILAN! Pevačica i njen kolega uhvaćeni dok obilaze manastire, isplivali svi detalji, a tražili su i blagoslov od sveštenika
Foto: Alo/ilustracija

Već neko vreme šuška se da su Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno, međutim, sada je za to, kako pišu domaći mediji, stigla potvrda.

Naime, dva meseca od kada je raskinula šestogodišnju vezu sa Harisom, Rada se vratila Milanu.

Milan Stanković

Masanori Jošida

 

- Iako je pre 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost - kaže izvor za "Star", a prenosi Story magazin.

- Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji - započinje izvor.

ŠOK, POMIRILI SE RADA I MILAN! Pevačica i njen kolega uhvaćeni dok obilaze manastire, isplivali svi detalji, a tražili su i blagoslov od sveštenika

Printscreen

 

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo su zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.

- Pre dve nedelje zajedno su posetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Posle njihovog tajnog pomirenja Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Tata joj se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i kako bi voleo da se Rada uda za njega - kaže izvor i dodaje:

- Harisa nikada nije prihvatao i doživljavao kao budućeg zeta. Nije mu se dopadalo to što je odbijao da dođe kod njega u Četereže i što su se njegovi roditelji stalno mešali u njihovu vezu, kao da im Rada nije dovoljno dobra - dodaje izvor.

Milan i Rada još uvek se viđaju u tajnosti, ali i to će se uskoro promeniti. Kako izvor kaže, verovatno će uskoro otpočeti zajednički život.

VIKTOROVA BIVŠA I PRIJOVIĆKA U ISTOM DRUŠTVU Ovaj potez pevačice napraviće neviđeni raskol u porodici Živojinović, a svi čekaju njihovu reakciju?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mirjana

19.05.2022 09:51

Malo levo, malo desno...više levo nego desno...hoću kakim, neću kakim....šta da radim sad?

Koga to zanima

19.05.2022 10:20

E, sad sam mirna. Inače me je šok držao svih ovih godina dok su bili razdvojeni.

Дуле

19.05.2022 10:46

Одлична вест, много среће Радо!