PREDOZIRALA SAM SE, ON MI JE PROMENIO ŽIVOT Oglasila se pevačica i otkrila nepoznate detalje odnosa sa Džonijem Depom, a evo šta kaže za Amber
Profimedia

Džoni Dep našao se u centru skandala kada ga je supruga Amber Herd optužila za nasilje u porodici, a suđenje poznatog bračnog para jedno je od glavnih tema širom sveta. 

I dok bivši supružnici iznose sav "prljav veš" iz života, za strane medije se oglasila i Kortni Lav koja je otkrila da joj je slavni glumac pomogao u najtežem periodu života.

PREDOZIRALA SAM SE, ON MI JE PROMENIO ŽIVOT Oglasila se pevačica i otkrila nepoznate detalje odnosa sa Džonijem Depom, a evo šta kaže za Amber

Profimedia

 

- Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj ćerki Fransis da prebrodi taj period. Džoni joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao da je uteši. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali - priča pevačica koja ističe da razume i Depovu bivšu suprugu, Amber.

- Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svetu, i to mnogo pre nego što je TikTok nastao. Razumem kako se Amber oseća. Možete li da zamislite da ste na njenom mestu?.   Želim da budem neutralna. Nikoga neću da maltretiram. Mene su maltretirali dovoljno tokom života - istakla je Kortni Lav.

Podsetimo, Kortni nije jedina koja je pružila podrušku Džoniju, mnoge poznate ličnosti su podelile svoja iskustva sa Depom koja mogu biti ključna za suđenje. Samo neki od njih su Eva Grin, Džejson Momoa kao i bivša devojka Vionona Rajder i buvša supruga Vanesa Paradi.

OSTAVILA IZA SEBE MUŽA I TRI ĆERKE Iznenada preminula poznata voditeljka u 42. godini života

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading