Kortni Lav
YouTube/Printscreen
Kortni Lav

YouTube/Printscreen

Kortni Lav, Foto: YouTube/Printscreen

Pevačica i glumica Kortni Lav nedavno se oglasila na Instagramu otvorenim pismom u kome priznaje da je bila na ivici smrti, a između ostalog za to je optužila i nestručne lekare.

— Ljudi, bila sam izuzetno bolesna i tužna. Slaba, u neopisivim bolovima i sa 43 kilograma u avgustu sam zamalo umrla od anemije (skoro da nisam imala hemoglobin) — započela je udovica Kurta Kobejna svoje obraćanje.

Ove vesti šokirale su njene fanove s obzirom da gotovo niko nije znao šta se dešava, a ova 56-godišnjakinja je u daljim redovima istakla da ju je puno doktora gledalo ispod oka zbog činjenice da je bivša narkomanka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove)

— Devet meseci su me stigmatizovali zbog toga što sam nekada bila zavisnik, i to nazadni doktori, nestručni doktori, nadrilekari... Dok sam imala iscrpljujuće bolove. A onda sam upoznala empatičnog, najpažljivijeg doktora. Tako sam zahvalna na tome. Sada sam sasvim dobro. Ulje od konoplje uklonilo je gotovo sve fizičke simptome moje bolesti. I sav bol — tvrdi je Kortni.

Ona se osvrnula na to što više ne konzumira anrkotike i istakla da je bila uverena da će izgubiti ovu bitku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove)

— Usput budi rečeno, i dalje sam 100 odsto čista. Budite strpljivi sa mnom dok pokušavam da uživam u tome da pomažem drugima da se oslobode bola. Bila sam praktično prikovana za krevet. Mislila sam da će me ovog puta bolest sigurno slomiti. Ali, dobro sam! Uskoro ću ponovo biti jaka. Ne baš kao i uvek, jer je ovo period gde treba da budem blaga i gde ne  smem da trošim energiju na ljutnju i slično... Sada me krasi nova vrsta snažne mudrosti i više empatije za ljude sa nekim bolestima — zaključila je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: