SNIMAK KOJI OTKRIVA SVE Evo zašto Džoni Dep nijednom nije pogledao u oči Amber Herd tokom suđenja (VIDEO)
Foto AP

Dep je, naime, tužio bivšu suprugu zbog njenog teksta objavljenog 2018. godine u listu The Washington Post, jer on tvrdi da, iako ga nije imenovala, jasno implicira da govori o njemu.

Bivši supružnici izrekli su niz šokantnih optužbi, a sve vreme suđenja jedna stvar je posebno uočljiva - Džoni Dep i Amber Herd danima provode po više sati u istoj prostoriji i za to vreme nijednom nisu uspostavili kontakt očima.

Već dve nedelje svedoči glumica, koja je istakla da je pokušala da pogleda bivšeg supruga u oči, ali on je izbegavao njen pogled. Depova advokatica Kamil Vaskez (za koju se spekuliše da je njegova nova devojka!) pitala je Herdovu:

- Gospodin Dep vas nijednom nije pogledao u oči za sve vreme koliko traje suđenje, zar ne?

- Ne da sam primetila, ne — odgovorila je Amber.

- Vi ste njena pogledali više puta, zar niste? — pitala je advokatica, a kad je Herdova potvrdila to, Vaskezova je rekla: — Zakleo se da vas više nikad neće pogledati u oči, zar ne?

- Ne sećam se toga — izjavila je glumica.

Kako je pokazao audio-zapis, pušten u sudnici, glumac se zaista zavetovao da više nikad neće pogledati Amber Herd u oči.

Snimak je nastao 2016. godine, u hotelskoj sobi u San Francisku, nakon što je glumica podnela zahtev za razvod i zatražila zabranu prilaska za Depa. U snimku se čuje kako ona pokušava da zagrli glumca i kaže:

- Molim te, samo hoću da te zagrlim i da se pozdravimo.

Džoni Dep na to odgovara:

- Ja tebi nisam ništa i nikad ti više neću biti ništa. Nikad više nećeš videti moje oči.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading