DOK MAKROI SLAVE SLOBODU SA KAJOM Era Ojdanić ne želi da čuje za unuka, folker priznao kakva je situacija u porodici nakon skandala
Alo/ilustracija

Nikola Anđelić i Duško Banjac su nakon presude oko skandal vezanog za elitnu prostituciju pušteni iz pritvora i sve to su proslavili u jednom noćnom klubu sa Katarinom Ostojić.

Naime, Eru Ojdanića se oglasio i progovorio o svom onuku, kao i njegovom okupljanju sa pevačicom i menadžerom u jednom noćnom klubu i proslavljanju presude.

- Ne želim uopšte da komentarišem pomenuta lica, razlog znate šta je. Živim svoj život, oni neka žive svoj. Da ne bi dolazili u sukob, bolje da ne komentarišem ništa - započeo je Era, a onda smo ga pitali da li bi dao šansu svom unuku da sednu da porazgovaraju:

- Ne, ne, ne, to je sve van mene i ne želim da me takve priče dotiču i da se spajaju sa mnom. Živim neki drugi svoj život - zaključio je Ojdanić.

Podsetimo, Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića i Duško Banjac priznali su delo posredovanja u elitnoj prostituciji zbog čega su dobili uslovnu kaznu od 14 meseci, kao i novčanu kaznu od po 400.000 dinara koju treba da plate.

PRAVI PI*VAJZ Srpska voditeljka upoznala dečka sa roditeljima, neprijatna situacija nastala nakon jedne rečenice njenog oca

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading