PRAVI PI*VAJZ Srpska voditeljka upoznala dečka sa roditeljima, neprijatna situacija nastala nakon jedne rečenice njenog oca
Printscreen

Olja Crnogorac na društvenoj mreži Tiktok deli brojne privatne trenutke, a nakon što je pokazala majku, otkrila je da je za praznike upoznala svog oca sa novim dečkom.

Naime, Olja je otkrila sve detalje susreta, te da joj je otac rekao da se ugojila, a oda je, kako je rekla, nastao pičvajz.

PRAVI PI*VAJZ Srpska voditeljka upoznala dečka sa roditeljima, neprijatna situacija nastala nakon jedne rečenice njenog oca

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dragi moji, kako ste proveli ovaj vikend? Kod mene je došlo do upoznavanja mog oca i mog momka. Bilo je malo neobično dok moj otac nije prokomentarisao kako sam se ugojila, kako mnogo jedem i kako mi prijatelji nisu prijatelji, a to neće da mi kažu - započela je.

- Ja imam 59 kila kao u osmom razredu osnovne škole, e a onda je nastao pravi pičvajz - dodala je Olja.

Podsetimo, Olja Crnogorac, nekada jedna od najpopularnijih srpskih voditeljki, danas se trudi da se kloni medijske pažnje, ali je i dalje veoma popularna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje i fotke od kojih brojim pratiocima zastane dah, a odnedavno je aktivna i na Tiktoku.

U VEZI JE SVE SUPER Anastasija Ražnatović konačno progovorila o odnosu sa poznatim fudbalerom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading