KAJA U PROVODU SA BANJCEM I ANĐELIĆEM Makroi u noćnom životu sa pevačicom, a evo ko im još pravi društvo (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Elitna prostitucija glavna je tema u Srbiji proteklih meseci, a slučaj je dobio novi epilog kada su Duško Banjac i Nikola Anđelić koji su osuđeni za podvođenje na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od 400.000 dinara priznali delo.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kaja Ostojić u više navrata povezivana je sa elitnom prostitucijom s obzirom da joj je uhapšeni Banjac kum, a Nikola lični trener. Iako se pevačica ograđivala od ove priče i tvrdila da joj smeta povezivanje sa makroima, ona nije časila časa, već je čim su izašli iz pritvora otišla sa njima u noćni provod.

Foto: Printscreen/instagram

 

U društvu Banjca, Anđelića, Baneta Jankovića, ali i svog dečka Matea Pavlovića, Kaja je lumpovala do jutra, a vesela družina objavljivala je čitave noći snimke na svojim društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nimalo mi nije prijatno da čitam ovakve vesti danima i da se stavlja moja slika pored takvih tekstova. Moram da kažem da je moj kum čovek sa najviše prijatelja. U životu nisam videla takvu osobu koja ima toliko prijatelja i da je toliko dobra činio i gde treba i gde ne treba - govorila je tada Kaja.

MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA NEPOZNATOM DEVOJKOM Zagrljene šetaju Pragom, pevačica joj poručila jedno (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading