OVO JE SUPRUGA SRPSKOG VODITELJA Mlađa je od njega osam godina, upoznali su se na nesvakidašnji način, a znate je iz poznatih serija
Printscreen

Voditelj Vladimir Jelić, koji je dugi niz godina vodio dnevnik na RTS-u, pa onda prešao na televiziju "Prva", i lepa glumica Jovana Jelić koju mnogi znaju po ulogama u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar", pre sedam godina su izgovorili sudbosno "da" i danas imaju sina i ćerku.

Naime. Jovana je od njega mlađa čak osam godina i dolazi iz Novog Sada.

Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom.

Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi - rekao je voditelj svojevremeno.

ZARADIO ZA STAN Sin Suzane Jovanović profitirao nakon gala venčanja

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading