ZARADIO ZA STAN Sin Suzane Jovanović profitirao nakon gala venčanja
Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

 

Danijel Jovanović, sin Suzane Jovanović i Saše Popovića, oženio se svojom dugogodišnjom partnerkom Tijanom na gala venčanju u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, a mnogobrojne zvanice sa javne scene velikodušno su se otvorile i izdvojile veliku sumu novca za koverte namenjene mladencima, saznaje Alo!. 

Kako naš izvor otkriva, mladenci su na kovertama zaradili više od 100.000 evra, a paprenu sumu ni sami nisu očekivali.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Suzana i Saša nisu žalili para da prvencu organizuju venčanje iz snova, a najmanje o čemu su razmišljali jeste da li će vratiti uloženi novac. Iako to smešno zvuči, proslava od 200 zvanica je za njih bila intimna i u najužem krugu budući da je na prvobitnom spisku taj broj bio dupliran. Ipak, svaki gost koji je došao na venčanje potrudio se da ispoštuje Popoviće, a najmanja novčanica u kovertama bila je novčanica od 200 evra - ispričao je izvor, i otkrio da su estradnjaci definitvno dali najviše novca.

Pročitajte još: Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"

- Pored imućnih prijatelja i saradnika van estrade, Popovići su okupili mnogobrojne pevače kojima je Saša napravio karijere. Upravo oni su za koverte izdvajali i po 1.000 evra, a nije manjkalo ni onih od 2.000 evra. Kada su Danijel i Tijana prebrojali novac iz koverti jutro nakon venčanja, nisu mogli da veruju šta vide. Šokiralo ih je što su dobili više od 100.000 evra jer se tome ni najmanje nisu nadali. Odmah su pozvali Suzanu i Sašu da im to jave, sa željom da im vrate novac koji su uložili u svadbu. Popovići su to izričito odbili i posavetovali ih da novac ulože u nekretninu ili sačuvaju u banci - naveo je izvor, koji smatra da se veliki procenat gostiju osećao dužnim da na ovaj način ispoštuje Popoviće.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tu je zapravo bilo 70 odsto onih kojima su Suzana i Saša bar jednom u životu mnogo pomogli ili doprineli da postanu neko i nešto. Bilo bi sramota da su se obrukali kod ljudi koji su im utabali put ka estradi i zavidnim karijerama - zaključio je izvor.  

Pevač Đorđe David na svadbu je stigao poslednji i mnoge zaprepastio bahatim ponašanjem prema pripadnicima „sedme sile“.

Osim što je umalo automobilom pregazio okupljene novinare, Đorđe je agresivno gurnuo opremu i kamere fotoreportera ne želeći da komentariše venčanje sina svojih prijatelja. Za razgovor sa novinarima nisu bili raspoloženi ni Danijelovi roditelji Suzana i Saša.

Na svadbi Suzaninog sina pevale su najveće zvezde srpske estrade, a mikrofona su se latile i Lepa Brena i Snežana Đurišić.

ZADNJICA OD 30.000 EVRA Tamara Đurić pokazala g*zu, starleta objavila eksplicitan snimak (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading