NIJE BILO ŠANSE, ORGANI SU REDOM OTKAZIVALI Oglasio se brat Igora Starovića i otkrio potpuno nepoznate detalje iz života pevača
Foto: ATA Images

Boris Starović, brat Igora Starovića, pevača pop grupe Divlji kesten, koji je preminuo u utorak, i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog brata, za koga je bio izuzetno vezan, više nema.

Naime, on je rekao da je do poslednjeg trenutka imao nadu da će Igor pobediti u najtežoj životnoj borbi.

- Saznanje da nas je Igor napustio bio je veliki šok za sve nas. Stanje mu je bilo kritično, ali smo se do poslednjeg trenutka nadali da ima šanse da se izvuče. Međutim, nije bilo nikakve nade. Baš smo u sredu bili u Kliničkom centru, glavna sestra nam je rekla da nije imao ni promil nade da se izvuče. Organi su počeli redom da mu otkazuju - rekao je na početku razgovora potreseni Boris.

Printscreen

 

On je istakao da je Igor sa plućima imao hroničan problem, ali da se bližnjima nije žalio ni na šta.

- Tri meseca je bio u Sokobanji kako bi pokušao da reši problem s plućima. Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, videlo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa - ispričao je Igorov brat.

PRIZORI KIDAJU DUŠU Uplakana Milica grli ćerku i jeca nad majčinim grobom, a evo zašto se treća naslednica Merime Njegomir nije pojavila

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading