MARINA JE IGORU NAPISALA POSLEDNJU PESMU Pokojni Starović je za ovu numeru bio veoma vezan, a naziv nosi posebnu poruku
Foto: Alo/ilustracija

Pevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović, poslednje mesece života proveo je u studiju radeći na novoj pesmi, koja ga je oduševila, a za koju je tekst napisala hitmejkerka Marina Tucaković.

Naime, numeru u koju je pretočio svu svoju tugu uspeo je da snimi pre odlaska u bolnicu, ali, nažalost, nije dočekao da čuje povratnu reakciju publike jer pesma nije ugledala svetlost dana.

Printscreen

 

- Igor je mesecima govorio da želi da izda album i snimi pesme kakve je radio devedesetih godina. Često je odlazio u studio, čitao tekstove, ali jedan ga je posebno oduševio. Reč je o pesmi "Sarajlija", koju je napisala čuvena Marina Tucaković. Muziku je radio Aleksandar Radulović Futa i gitarista Ivan Milošević i Igoru je od starta sve bilo baš po meri. Ta setna emocija mu je prijala i čim ju je prvi put zapevao, znao je da je pisana za njega - kaže izvor blizak preminulom pevaču i dodaje:

- Pesma je prvobitno pisana za jednu predstavu, ali taj plan ipak nije ostvaren. Sudbinski je došla u Igorove ruke, ali i on nije dočekao da je objavi, bolest ga je odnela. Sve emocije i tugu je izlio u tu numeru, dopao mu se svaki sekund pesme. Čim je snimio, pustio je najbližim ljudima da čuju, s entuzijazmom je čekao da vidi reakciju publike... Imao je velike planove - ističe izvor.

Printscreen

 

Tim povodom oglasila se pevačica Zorana Pavić koja je otkrila da je ona među nekoliko odabranih koji su imali priliku da čuju pesmu "Sarajlija".

- Divna je pesma, zaista predivna, nikada nigde nije objavljena. Marina je radila tekst, Futa i Ivan su napisali muziku, koju je upravo Ivan i svirao - otkriva Zorana.

KONSTRAKTA OSTALA BEZ 12 BODOVA Momentalno se oglasila Crna Gora nakon poništavanja glasova, besni poručili ovo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading