NA SUDU SE SLUŽI REPLIKAMA IZ FILMOVA? Isplivali dokazi, psiholog dao stručno mišljenje o svedočenju Amber Herd
EPA

Nastavlja se suđenje bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa u Virdžiniji koje se komentariše i na Tviteru gde pojedini tvrde da je ovo istina o nedavnom svedočenju glumice.

Amber Herd je pre dva dana dala iskaz na sudu iznevši dramatične i kontroverzne detalje o braku sa Džonijem Depom. Njeno ponašanje je od početka suđenja pod lupom (isto se može reći i za njenog bivšeg muža), a prokomentarisao ga je i psiholog Kuper Lorens koji je rekao da je izgledalo pomalo lažno, a da je glumica zvučala uvežbano.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tviterašima se njeno svedočenje učinilo poznatim pa kažu da je Amber Herd "drink lots of tea" izgovorila na isti način na koji je to rekla Džulija Roberts "Notting Hill" svom filmskom partneru Hjuu Grantu.

Jedan Tviteraš piše da su izjave Amber Herd da ju je Dep ošamario, a zatim rekao da bi radije odsekao sebi ruku nego ponovio isto, zapravo citat iz filma "Mildred Pierce".

EPA

 

Korisnici ove društvene mreže smatraju da je Amber inspiraciju za svedočenje našla i u filmu "The talented mr. Ripley" što je otkrila njena rečenica: "Kada sam bila blizu Džonija, osećala sam se kao najlepša osoba na svetu, onda bi on nestao".

Citat i pomenutog filma glasi: "Kao da te Sunce obasjava i to je veličanstveno. A onda te on zaboravi, i jako je, jako je hladno. Kad imaš njegovu pažnju, osećaš se kao da si jedina osoba na svetu, zato ga svi toliko vole".

Džoni Dep od početka suđenja ima veliku podršku na društvenim mrežama. Amber Herd iznela je veoma uznemirujuće detalje o njihovom odnosu. Sud će doneti konačnu reč.

EPA

 

Glumac Džoni Dep tužio je za klevetu bivšu suprugu Amber Herd sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji zatraživši 50 miliona dolara odštete zbog njenog autorskog teksta objavljenog 2018. godine u Vašington postu, u kojem je glumica istakla da je žrtva porodičnog nasilja. Iako Amber u spornom članku nije iznela ime muškarca, počinioca nasilja, jasno je aludirala na koga misli.

Amber Herd je na tužbu bivšeg muža uzvratila kontratužbom i traži odštetu od 100 miliona dolara.

Krajem prošle godine, glumac je izgubio spor protiv britanskog tabloida „San“, zbog članka u kojem se navodilo da je bio nasilan prema bivšoj supruzi dok su bili zajedno. Visoki sud Velike Britanije presudio je u korist izdavača.

SVE MI JE TO MNOGO TUŽNO Bivša Džonijeva verenica ponovo šokirala govoreći o slučaju Dep-Herd

Komentari (0)

Loading