SVE MI JE TO MNOGO TUŽNO Bivša Džonijeva verenica ponovo šokirala govoreći o slučaju Dep-Herd
EPA

Nekadašnja verenica Džonija DepaDženifer Grej, oglasila se u jeku skandala oko svedočenja Amber Herd protiv glumca, pa naglasila kako joj je sve „veoma tužno", te da se „nada da će sve na kraju ispasti kako treba".

Oglašavanjem je, inače, mnoge šokirala - najpre zato što je većina zaboravila da je zvezda „Prljavog plesa" trebalo da se uda za, između ostalog, Džeka iz „Pirata s Kariba", a onda i samom izjavom „da joj se i zbog jedne i druge strane istinski slama srce".

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, Dženifer i Džoni su 1989. godine kratko bili vereni, posle devet meseci ljubavi. Oko izlaska memoara „Out of the Corner" u kom se pomenuta romansa spominje, za „Entertainment Tonight" je govorila upravo na tu temu, a zatim se osvrnula i na suđenje godine, kako ga mnogi nazivaju.

- Sve što mogu da kažem o tome je da mi je srce slomljeno. Zbog svih koji su umešani, svega što se desilo... Mislim da je sve to mnogo tužno. Nadam se da će da se završi kako treba. Želim im svu sreću - izjavila je ona.

EPA

 

Podsetimo, Dep je bivšu ženu i glumicu Amber Herd tužio potražujući 50 miliona dolara zbog njene ispovesti iz 2018. godine za „Washington Post", u kojoj ga je „obeležila" kao nasilnika. Kako mu ime nije spomenula, Herdova je podigla gotovo jednako papreno skupu kontratužbu „kao napastvovana žena koja i danas, eto, plaća zbog toga što je sa svime istupila javno". Međutim, advokati suprotne strane tvrde da je „tim potezom pokušava samo da podigne sebi cenu u glumačkom svetu..."

Prava drama se, inače, nedavno odvila na sudu u Virdžiniji, gde se bivši sastaju od početka aprila ove godine. Džonijeva svedočenja nema koga nisu ostavila bez reči, a ni Amber nije „razočarala", pošto je na nju došao red.

EPA

 

Nastavak suđenja se očekuje 16. maja, jer za jezivim iskazom glumice ide pauza od nedelju dana, prenose strani mediji.

ŠTA JE TO AMBER HERD URADILA NA SUĐENJU? Bura zbog poteza bivše žene Džonija Depa

Komentari (0)

Loading