DRUŽIMO SE OD 12. GODINE Ona će biti kuma na venčanju Anastasije Ražnatović, svi govore da je prava lepotica (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović trenutno uživa u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, dok je prethodno raskinula petogodišnju romansu sa Đorđem Kuljićem, a svi se pitaju da li će Nemanja biti taj koji će Anastasiju odvesti pred oltar.

Kada taj dan dođe, nema sumnje da će mlada pevačica odabrati prelepu venčanicu, da će spisak zvanica biti impozantan, kao i da će se o veselju pričati mesecima pre i posle.

DRUŽIMO SE OD 12. GODINE Ona će biti kuma na venčanju Anastasije Ražnatović, svi govore da je prava lepotica (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako o tom danu još uvek nema polemike, Anastasija je jedno već odlučila, a to je ko će joj biti kuma.

Pročitajte još: Prepoznajete li DEVOJKU sa fotografije? Muškarci su nekada OTKIDALI na najzgodniju BEOGRAĐANKU, a danas je neprikosnovena u svetu MODE!

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva nedavno u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Inače, ljudi komentarišu da Anastasiju nikad nisu videli srećniju, nego sad, od kako je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Ona trenuto većinu svog slobodnog vremena provodi upravo kod njega u Španiji, a upoznala je i njegovu porodicu sa kojom rado provodi vreme.

NJENA MUZIKA JE APOSLUTNO KREATIVNA Evrovizija još nije ni počela, a Konstrakta već dobila jednu nagradu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading