UHVAĆENA U GUDELJOVOM ZAGRLJAJU Anastasija u Španiji uživa sa Nemanjinom porodicom, svi primećuju da ljubav cveta (FOTO)
Ataimages

Pevačica Anastasija Ražnatović uživa u novoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, odlično se slaže i sa njegovom porodicom.

Anastasija je otputovala u Sevilju gde podržava svog izbranika i druži se sa njegovom majkom, bratom i sestrom.

UHVAĆENA U GUDELJOVOM ZAGRLJAJU Anastasija u Španiji uživa sa Nemanjinom porodicom, svi primećuju da ljubav cveta (FOTO)

Alo/ilustracija

 

Ražnatovićeva je pozirala u zagrljaju Dragog Gudelja, bratom njenog dečka, a Nemanja je ostavio komentar pun ljubavnih emotikona.

Pročitajte još: U Americi vladaju veliki NEREDI i PROTESTI, a predvodi ih naša POZNATA GLUMICA sa ćerkom!

Podsetimo, Anastasija Ražnatović seli se u Španiju kod novog dečka Nemanje Gudelja.

Popularna pevačica živeće na relaciji Sevilja-Beograd zbog toga što je fudbaleru teže da zbog obaveza prema klubu boravi u Srbiji. O planovima za budućnost mladog para svedoči blizak prijatelj.

POGAZILA SVOJE REČI Ana Sević na jednu stvar dala 700 evra, ni sama nije verovala da će to uraditi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Molder

25.05.2022 19:23

To je sigurno ona,prava,istinska-iskrena ljubav,koja ispunjava svaki atom u telu,nesto sto se srece retko i traje vecno narednih par meseci a onda,dolazi sledeca,iskrena,ona prava ljubav,kakva se retko pronalazi pa tako u krug ali bitno je da se iskreno voli,srcem celim!