NJENA MUZIKA JE APOSLUTNO KREATIVNA Evrovizija još nije ni počela, a Konstrakta već dobila jednu nagradu (FOTO)
Foto: Dejan Briza

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pohvalila se putem društvene mreže Instagram nagradom koju je dobila od jedne poljske agencije - za najkreativniju prijavu.

Ona će ove godine u Torinu predstavljati Srbiju na „Evroviziji" s pesmom „In corpore sano" koja, očito, gde god da je - oduševljava.

- Naša nagrada za kreativnost odlazi u ruke Konstrakte, iz Srbije. Njena muzika i poruka je nešto apsolutno kreativno, sveže i s velikim zadovoljstvom smo to i prepoznali, pa je i nagradili. Srećno, Srbijo! - poručili su na svojim onlajn profilima uz fotografiju naše predstavnice, koja je s obe ruke držala nagradu.

Pročitajte još: U ŽIVOTU JE NAJTEŽE KAD SAHRANIŠ SVOJE DETE: Nakon PREBOLNIH reči pevačice, žiri je OSTAO BEZ TEKSTA, u studiju MUK!

Podsetimo, Konstrakta će se u drugom polufinalu takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

NJENA MUZIKA JE APOSLUTNO KREATIVNA Evrovizija još nije ni počela, a Konstrakta već dobila jednu nagradu (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se: Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnjeg „Evrosonga" biće održano u subotu, 14. maja.

DOSTA JE GOLOTINJE, MORALA JE DA NAM SE DESI KONSTRAKTA Pevačica o srpskoj predstavnici na Evroviziji: Došla, objasnila, otišla

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading