PONOS JE IMATI OVAKVOG OCA Baja Mali Knindža uhvaćen u nesvakidašnjoj situaciji, a pozavideli bi mu mnogi roditelji
Foto: printscreen/tvhappy

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, jedan je od najzaposlenijih pevača i nastupa skoro svako veče, ali i pored toga on postiže da obavlja i druge obaveze koje se tiču njegove porodice.

Naime, pre nekoliko dana paparaco je fotografisao Baju, vidno umornog i iscrpljenog posle svirke koja je trajala do jutarnjih sati, kad je došao na jednu beogradsku pijacu.

Kako su rekli prodavci, on je tamo rado viđena mušterija i dolazi vrlo često. Ovog puta kad se pojavio, prvo je svratio do menjačnice kako bi razmenio novac neophodan za nabavku namirnica koje je krenuo da pazari.

PONOS JE IMATI OVAKVOG OCA Baja Mali Knindža uhvaćen u nesvakidašnjoj situaciji, a pozavideli bi mu mnogi roditelji

Foto: Printscreen Happy TV

 

Potom je zastao i popričao sa svim trgovcima koji su se našli u blizini, a onda je zavrnuo rukave i krenuo ka tezgama s povrćem koje mu je potrebno. Šetao se od tezge do tezge i razgovarao sa svima uz ljubazan osmeh.

Pažljivo je birao svaki artikal, jer očigledno vodi računa o tome da sve bude zdravo i kvalitetno.

Kad je završio kupovinu, uputio se ka izlazu s pijace, ali je zastao kod jednog uličnog prodavca i s njim kratko porazgovarao i pazario neke sitnice, među kojima su bili i slatkiši, pretpostavljamo namenjeni najmlađim članovima njegove porodice.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA Jovana Jeremić javno obelodanila lokaciju srpskih prostitutki i gde su pobegle nakon haosa

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading