PONOS JE IMATI OVAKVOG OCA Baja Mali Knindža uhvaćen u nesvakidašnjoj situaciji, a pozavideli bi mu mnogi roditelji
Foto: printscreen/tvhappy

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, jedan je od najzaposlenijih pevača i nastupa skoro svako veče, ali i pored toga on postiže da obavlja i druge obaveze koje se tiču njegove porodice.

Naime, pre nekoliko dana paparaco je fotografisao Baju, vidno umornog i iscrpljenog posle svirke koja je trajala do jutarnjih sati, kad je došao na jednu beogradsku pijacu.

Kako su rekli prodavci, on je tamo rado viđena mušterija i dolazi vrlo često. Ovog puta kad se pojavio, prvo je svratio do menjačnice kako bi razmenio novac neophodan za nabavku namirnica koje je krenuo da pazari.

Foto: Printscreen Happy TV

 

Potom je zastao i popričao sa svim trgovcima koji su se našli u blizini, a onda je zavrnuo rukave i krenuo ka tezgama s povrćem koje mu je potrebno. Šetao se od tezge do tezge i razgovarao sa svima uz ljubazan osmeh.

Pažljivo je birao svaki artikal, jer očigledno vodi računa o tome da sve bude zdravo i kvalitetno.

Kad je završio kupovinu, uputio se ka izlazu s pijace, ali je zastao kod jednog uličnog prodavca i s njim kratko porazgovarao i pazario neke sitnice, među kojima su bili i slatkiši, pretpostavljamo namenjeni najmlađim članovima njegove porodice.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA Jovana Jeremić javno obelodanila lokaciju srpskih prostitutki i gde su pobegle nakon haosa

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading