SKANDAL EPSKIH RAZMERA Jovana Jeremić javno obelodanila lokaciju srpskih prostitutki i gde su pobegle nakon haosa
Foto: Printscreen TV Pink

Afera oko elitne prostitucije i dalje ne jenjava, a mnogi koji su umešani u ovaj lanac pomislili su da će konačno moću da odahnu, ali je onda progovorila i  Jovana Jeremić koja je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku.

Naime, voditeljka je u svojoj emisiji govorila o temi koja drma srpsku estradu, a otkrila je i da je istražuje već tri godine.

Printscreen

 

Mi ćemo se danas baviti opet temom prostitucije. Znate da ja to istražujem već tri godine. Ovoga puta će biti elitna prostitucija, gde se zapravo preselila elitna prostitucija? S obzirom na to da je glavni lanac elitne prostitucije kod nas razbijen i da smo ovih dana imali dosta imena manekenki, voditeljki, pevačica, glumica, starleta koje su otkrivena u razbijanju tog lanca, ono što ću novo izjaviti, nova saznanja do kojih sam došla je da se elitna prostitucija izmestila sa teritorije Dubaija, jer to je žargonski rečeno, već provaljena destinacija - kazala je Jeremićeva u svojoj emisiji.

Foto: Vladimir Marković

 

Ona je takođe otkrila i gde su se prostituke sada preselile:

- Devojke koje odlaze tamo da rade kao modeli, zna se da odlaze tamo u prostituciju. Dakle, ona se, obratite pažnju sada, izmestila u Tursku. Verovatno se pitate zašto Turska? Turska zato što su u rusko-ukrajinskim sukobima elitne prostitutke najviše profitirale. Ruski oligarsi su se pomerili sa teritorije Rusije, izbegli su na teritoriju Turske i sada tamo cveta elitna prostitucija i što bi naš narod rekao:"Od podruma, do Bodruma". Vi se sad tu nađite, videćemo šta će sada tu da se dešava i ko će završiti na jahtrama Bodruma - objasnila je voditeljka.

PROŠLO NAM JE PORED GLAVE, ZAMALO DA NAS UBIJE Otkriveno šta se desilo Darku Laziću u Parizu, isplivali šok detalji

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

06.05.2022 14:41

Tri godine?, definitivno si budala