TATA NE VOLI NAŠE MOMKE I KONTROLIŠE NAS Ćerke Baje Malog Knindže progovorile o odnosu sa ocem i otkrile sve njegove tajne
Foto: printscreen/tvhappy

Baja Mali Knindža trudi se da privatnost sačuva daleko od očiju javnosti, a sada ću njehove ćerke, Smiljana i Ljiljana Pajčin, progovorile o odnosu sa ocem i otkrile koliko je strog. 

Kako je biti ćerka Baje Malog Kninže?

Smiljana: Kao najstarija, slobodno mogu da kažem, u ime svih nas, Ljiljane, Anđele, Nenada, a naravno i Gavrila i Danila, dok oni postanu svesni svega... mi smo najponosnija deca, najvećeg čoveka i Srbina na svetu. Mnogo puta je rekao da je on najbogatiji čovek na estradi jer ima nas šestoro, tako smo i mi najbogatija deca jer imamo njega za oca!

Da li vam smetaju medijska pažnja i naslovi koji vas prate jer ste ćerke javne ličnosti?

- Smiljana: Iskrena da budem, mi smo deca velike zvezde koja su do skoro bila van očiju javnosti. Znali smo oduvek da postoji mogućnost da ćemo dospeti u medije, iako nas je tata čuvao od toga. Meni lično ne smeta, dokle god je u granicama normale i kada je to što se piše istina. Drago mi je da se zna da takav čovek ima prizemnu i normalnu decu, ali i lepu kao što vi pišete i hvala vam na tome.

Ljiljana: Stvar koja meni smeta jeste kada se piše da sam "velika nada srpskog tenisa", jer to nije istina, više se ne bavim profesionalno tenisom, sada sam asistent trenera, pa i ne igram aktivno više. Sve dok je pozitivno, meni je okej, znam da niko iz moje porodice ne bi voleo da se provlači kroz novine zbog skandala samo zarad medijske pažnje. Nismo iz te priče.

Kakav je Baja otac, da li je strog i šta je to što vam je najčešće branio?

Smiljana: Nije strog, onako klasično strog, ja od njega nikada nisam dobila batine, za to je bila zadužena moja baba Ljilja (hvala joj na tome, trebala je još više). Nekako smo Ljiljana i ja od malih nogu vezane jedna za drugu, jer je između nas razlika 15 meseci, uvek su nas gledali kao bliznakinje i uglavnom smo sve prolazile zajedno. Doba našeg puberteta, kada su se majka i otac razveli, za nas je bilo kobno. Mislim da smo tada dobijale najviše saveta od njega, jer nijednom detetu nije lako da prođe kroz taj proces. Sve bilo lakše kada je pubertet prošao. Kada smo počele aktivno da idemo na tatine nastupe, onda su došli drugi problemi: "Smiljana, gleda te onaj napucani bilder", "Ljiljana, zašto si se slikala sa onim visokim?", ali to je kod njega uglavnom sve kroz šalu.

Ljiljana: Umeo je da bude strog kada smo bile mlađe, ali sada već ne. Mi imamo 25 i 26 godina i uglavnom nam skreće pažnju kroz šalu ili da očinski savet.

Kako Baja reaguje kada mu kažete da imate dečka? Da li postoji neki koji mu se nije svideo ili možda neki za kog mu je žao što ste raskinuli?

Ljiljana: Moj mu se nijedan nije dopadao! Trenutno smo slobodne i mislim da mu to najviše odgovara. Moj bivši dečko je Argentinac i to mu se nije svidelo pošto smo drugačije kulture i vere. Posle određenog vremena i to je nekako prebrodio. Šta da ti kažem, kada sam mu saopštila da sam raskinula sa dečkom, on mi je odgovorio sa "super". Mislim da bi najviše voleo da budemo sa nekim našim, ali svakako verujem da bi nas podržao ko god da je u pitanju jer je njemu najbitnije da smo mi srećne.

Foto: printscreen/tvhappy

 

 

Smiljana: Ja uglavnom, kada hoću da mu kažem da imam dečka, on to već zna i pre mene. Ne mogu da grešim dušu, mog poslednjeg dečka, s kojim sam bila skoro pet godina, voleo je mnogo... Ali Ljiljana je dobro rekla, najviše mu odgovara kada smo slobodne. Kao i svakom ocu, ni njemu nijedan ne odgovara za njegove mezimice. Sada sam ušla u petu godinu samoće i on već kroz šalu zna da mi kaže: "Gotovo, stara cura od 26 godina, vreme ti je udavati se".

Da li biste otkrile neku anegdotu sa njim?

Smiljana: Anegdota sa Mirkom ima milion! Evo jedan zanimljiv podatak, koji će i Ljiljana potvrditi. Bez obzira na to što mora da peva, prati muziku, tekst pesme, publiku i sve ostalo, ma koliko daleko nas dve od bine stajale ili sedele, svaki put tačno zna koliko smo čega popile - vode, soka, "jegera"... Tačno zna ko nas je kada i koliko puta pogledao, prišao... I kasnije u kolima dobijemo izveštaj. On to nekako sve uspe da isprati.

Ljiljana: Tako je, tačno on zna ko nas je zagrlio i sa kim smo pričale. Kada završi sa pevanjem, onda posle svakog nastupa ide raport, šta se grlite tamo, šta ste pile, što toliko itd.

Često ste na njegovim nastupima, da li se nasledile patriotizam i rodoljublje od njega?

Smiljana: Ja osećam njegovu muziku! Nekada sam znala da zaređam sa njim nekoliko večeri zaredom, da budem na nastupima i svaki put kao da je prvi, nikada ne može da dosadi! Osetim svaku pesmu, svaku njegovu emociju, bila pesma ljubavna, šaljiva, patriotska. Jako je čudna ta moja emocija vezano za mesto gde je Baki rođen, za naš Gubin. Rođena sam u Beogradu, prvi put sam bila tamo 2015. i od tada odem godišnje dva-tri puta. Nešto kao da me uvek vuče tamo, kada odem, osetim se kao svoj na svome, lakše dišem, puno mi je srce. Patriotizam smatram da sam nasledila čak i u prevelikoj meri za žensko, čak i tata to zna, često mi kaže da sam ljuti patriota. U društvu sam obično okarakterisana kao bećarina, pa nije mnogo ni čudno đto mi je nadimak Lola.

Ljiljana: Obožavamo da idemo na njegove nastupe, baš uživamo u tome. Definitivno smo svi nasledili patriotizam, ponosimo se odakle smo i svako od nas ima rodoljublje u sebi. U Americi sam stekla prijateljstva sa ljudima raznih nacija, ako je neko dobar čovek, nije mi bitno odakle je. Naravno da najviše volim i ne dam na svoje, ali 100 odsto poštujem tuđe.

Preporučujemo: 

Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

Da li ste nekada imale problem ili doživele neprijatnost zato što ste ćerke Baje Malog Knindže?

Ljiljana: Dešava se po društvenim mrežama da nas prozivaju, ali mi to ignorišemo i ne pridajemo značaju. Tata nas je uvek savetovao da ne čitamo komentare ljudi koji su nebitni i nemaju bitnije stvari u životu nego da vređaju nečiju decu.

NE ŽALIM SE, JA SAMO KUKAM Aleksandra Bursać želi porodicu, dosta joj je zezanja, ali se plaši ovoga

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading