HIT FOTKA ISPLIVALA U JAVNOST Danas je znamo kao Daru Bubamaru, a nekada se nije tako predstavljala, ovo će vas iznenaditi (FOTO)
Foto: ATA Images

Dara Bubamara počela je svoju muzičku karijeru pre više od 30 godina, a njenih početaka se malo ko seća. Ona je, kako se navodi, počela da se bavi pevanjem 1989. godine, a prvi solo album objavila je 1995.

Tada se još uvek nije predstavljala umetničkim imenom pod kojim je danas svi znamo. Naime, kako je poznato, Darino pravo ime je Radojka Adžić, pa je šala "Kako Dara od Radojka" bila nešto što su mnogi koristili.

HIT FOTKA ISPLIVALA U JAVNOST Danas je znamo kao Daru Bubamaru, a nekada se nije tako predstavljala, ovo će vas iznenaditi (FOTO)

Printscreen

 

 

Pročitajte još: Lidija Vukićević pokazala MAJKU: Od nje je nasledila osmeh i šarm, ali i jedan UPEČATLJIV detalj koji sa ponosom ističe

No, ona je te 1995. godine predstavljala sebe kao "Rada Dara". Kao što se može videti, skratila je svoje ime, pa iskoristila i mogućnost da se poigra. Na omotu za kasetu i CD koji je tada objavila, ona je pozirala kao devojčica, a u tom trenutku imala je 19 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Međutim, već naredne, 1996. godine, njen album nosio je naziv "Dara Bubamara" i od tada se sve promenilo u njenom životu.

POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ Sandra Afrika nakon pretnji ubistvom uplašena za život, završila kod psihologa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading