SVI JE DOBRO ZNAMO Bivša devojka Nemanje Gudelja ostavljena bez reči
Alo/ilustracija

Vest da je Anastasija Ražnatović uplovila u vezu sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom odjeknula je poput bombe.

Vezu su otpočeli pre mesec dana, a kako sada pišu domaći mediji Nemanja Gudelj tada navodno još uvek nije raščistio odnose sa bivšom devojkom Sanjom Vučić.

SVI JE DOBRO ZNAMO Bivša devojka Nemanje Gudelja ostavljena bez reči

Foto: Alo/ilustracija

 

Bivša devojka Nemanje Gudelja ostala je ostavljena bez reči:

- Sanja nikad otvoreno nije pričala o vezi sa Nemanjom, ali baš ga je zavolela. Bilo im je teško da održavaju vezu na daljinu. Nikad zvanično nisu prekinuli svoj odnos niti su se svađali, samo su se udaljili. Da ima novu devojku Sanja je saznala iz medija i to je baš razljutio. Iako je svesna da zvanično nisu par, imali su taj neki čudan odnos, baš joj je bilo krivo što to nije čula od njega. Sve se brzo odigralo, Anasrasija se baš zaljubila, a i Nemanja. Iako se kratko poznaju ponašaju se kao da su ceo život zajedno - kaže izvor i dodaje:

SVI JE DOBRO ZNAMO Bivša devojka Nemanje Gudelja ostavljena bez reči

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ona je njegov predlog da dođe u Španiju i upozna njegovu porodicu bez razmišljanja prihvatila, iako su u vezi manje od mesec dana. Savršeno se uklopila i Gudelji su je prihvatili kao člana porodice - završava izvor.

Pročitajte još: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

 

Bivša devojka Nemanje Gudelja ostala je ostavljena bez reči, ali se posvetila novim projektima, kako bi prebolela ovu situaciju, dok su Anastasija i Nemanja presrećni što su u njihovoj romansi sve ide u najboljem redu.

OTKRIVENA JOŠ JEDNA PROSTITUTKA SA JAVNE SCENE Voditeljka je, u šemi sa političarima, a glumi damu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading