Ceca, Anastasija, Nemanja
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Ceca Ražnatović navodno u novembru ide u Katar da bodri Anastasijinog dečka Nemanju Gudelja na Svetskom fudbalskom prvenstvu.

Naime, najveća balkanska zvezda nije vatreni fan ovog sporta, ali obožava da uživo gleda važne utakmice naše reprezentacije. Sada ima i razlog više, jer će u Kataru igrati i fudbaler Sevilje s kojim je njena ćerka odnedavno u vezi.

CECA IDE NA MONDIJAL DA BODRI ZETA Avionske karte se uveliko traže, Ražnatovići u novembru idu u Katar

Alo/ilustracija

 

Anastasija i Ceca planiraju put na Svetsko prvenstvo. Do takmičenja je ostalo još sedam meseci, a Tasa već sada traži avionske karte i hotel, jer se u Kataru očekuje navala turista za vreme Mundijala - započinje priču izvor blizak paru za Informer i dodaje da Anastasija i Nemanja već imaju planove za budućnost, bez obzira na to što su zajedno svega mesec dana.

Toliko su se zaljubili jedno u drugo da nam se svima čini da će uskoro početi i da žive zajedno. Anastasija je trebalo u nedelju da se vrati iz Sevilje, ali je produžila boravak do srede jer nije mogla da se rastane od Nemanje. Baš joj prija i teško joj je da se odvoji od njega - Pored toga što se njih dvoje obožavaju, Tasu je mnogo zavolela i Gudeljeva porodica, odnosno majka Olivera, sestra Vanja i brat Dragi. Svi zajedno su u nedelju bili na utakmici, a pre toga su dame obavile jedan veći šoping u Marbelji.

CECA IDE NA MONDIJAL DA BODRI ZETA Avionske karte se uveliko traže, Ražnatovići u novembru idu u Katar

Foto: Printscreen/instagram

 

- Anastasija se odlično slaže s Gudeljevom sestrom i majkom. Dok je Nemanja bio u karantinu, njih tri su otputovale na jug Španije, u Marbelju, gde se nalaze ekskluzivni butici s markiranom garderobom - Taša je pukla čak 10.000 evra na krpice. Obukla se od glave do pete, a kupila je i poklone bratancu Željku i mami Ceci - rekao je izvor za pomenute medije i dodao da Tasa ne može da dočeka da njena majka napokon upozna zeta.

CECA IDE NA MONDIJAL DA BODRI ZETA Avionske karte se uveliko traže, Ražnatovići u novembru idu u Katar

Foto: Printscreen/instagram

 

Pročitajte još: Dobrila iz Sirogojna pokorila je SVET: Njene kreacije nosile su kraljica ELIZABETA i Nensi Regan, a TITO i JOVANKA su je obožavali

- Nemanja je dva puta dolazio u Srbiju zbog Anastasije, ali nije upoznao Cecu. Zato joj je obećao da će ponovo doći posle praznika. Ni Ceca ne može da dočeka da ugosti budućeg zeta, o kojem je čula sve najlepše. Srećna je što je njena mezimica pronašla momka iz dobre porodiceZato je pristala Anastasijin predlog da zajedno idu u Katar i Nemanji i ostalim našim fudbalerima pruže podršku  - završava izvor.

SVI DETALJI HAPŠENJA RUŽICE VELJKOVIĆ Policijski psi ih nanjušili, a kad su ih priveli nastao pakao u Parizu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading