NE ODUSTAJE OD PROVOKACIJE Takmičarka 'Zvezda Granda' nakon prozivki, ovaj put se pojavila u neočekivanom izdanju (FOTO)
Printscreen

Atraktivna pevačica Maja Đorđević je izazvala negativne reakcije pojedinih članova žirija takmičenja “Zvezde Granda” zbog toga kako je bila stilizovana za prethodni krug ovog šoua. Tačnije, ne samo ona, već je negativne kritike dobila tada i Anastasija Ićurup.

Najoštriji tada bili su Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Djordjevic (@maya_dj98)

Međutim, to ne znači da Maja odustaje od provokacija. Da je tako u prilog našoj tvrdnji ide izdanje u kom se ova takmičarka pojavila na snimanju novog kruga.
Prošli put je zapalila scenu u crvenom kostimu, a ovog puta je odabrala beli stajling, koji je ništa manje provokativan nego prethodni. Podsećamo da je Maji mentor Đorđe David, a u kakvom izdanju se pojavila na novom snimanju pogledajte.

Pročitajte još: Dobrila iz Sirogojna pokorila je SVET: Njene kreacije nosile su kraljica ELIZABETA i Nensi Regan, a TITO i JOVANKA su je obožavali

Podsećamo da je nakon sporne emisije Anastasija odustala od takmičenja, ali Maja je odlučila da nastavi da se takmiči i zbog toga je dobila podršku i svog mentora Đorđa.

MAJKU I BRATA SU JOJ UBILI NA KOSOVU Bila je velika zvezda, a zbog tragedije se povukla sa scene, evo kako danas izgleda pevačica

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zena

21.04.2022 09:24

Devojko samo se blamiras nikom se ne dopada tvoje pevanje a stajling je vise nego ofucan.Niko nece glasati za tebe .