ZNALA SAM DA NEĆE BITI LAKO Oglasila se takmičarka koju je žiri Zvezde Granda izvređao, evo kakve su njene emocije sada
Printscreen

Pevačica Maja Đorđević koja je u "Zvezdama Granda" izazvala raspravu žirija zbog provokativnog stajlinga, progovorila je o oštrim kritikama i rečima koje su joj uputile Ana Bekuta i Snežana Đurišić.

Naime, Maju i Anstasiju Ićurup žiri je izvređao na račun izgleda, pa je jedna odustala od daljeg takmičenja, dok se druga i dalje bori za opstanak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Djordjevic (@maya_dj98)

- Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. Izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe, što ih teraš da se ovako oblače, ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - poručila je Bekuta, a Snežana je podržala.
ZNALA SAM DA NEĆE BITI LAKO Oglasila se takmičarka koju je žiri Zvezde Granda izvređao, evo kakve su njene emocije sada

Printscreen

 

Obe su istakle da su Maja i njena protivnica Anastasija Ićurup neprikladno obučene, kao i da je nedopustivo to kako su se pojavile na sceni, a sad je takmičarka Maja otkrila da li su je njihove kritike uvredile.

- Iskreno, ulazeći u ovaj posao i takmičenje znala sam da neće biti lako, ali poštujem svačije mišljenje. Nisam se osećala ni povređeno ni uvređeno, jer ukusi su različiti i to je i prihvatiljivo - istakla je Maja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Djordjevic (@maya_dj98)

- Imam potrebu da u narednom krugu budem još bolja - dodala je ona.

Pročitajte još: Ko je snajka Dejvida i Viktorije Bekam: Njeno porodično BOGATSTVO je neprocenjivo, a venčanica je bila pravo UMETNIČKO DELO

Na pitanje voditelja da li će u šestom krugu imati manje ili više garderobe, odgovorila je:

- Ne smem da vam otkrijem, to ćete videti! - rekla je Maja.

VILA SA PET SOBA, ČETIRI PARKING MESTA I 500 KVADRATA DVORIŠTA Voditeljka nakon razvoda prodaje kuću, a evo koja cena je u pitanju

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rr

11.04.2022 19:44

Pa u pravu su. Kakva je to gardaroba kao da idu snimati film za odrasle. Dali postoji granica pristojnosti?