ON JE DIVNIJI NEGO IKAD! Bekvalčeva sa osmehom na licu progovorila o Bikoviću, pa se dotakla i udaje
Promo

Pop zvezda, Nataša Bekvalac pojavila se na jednom prestoničkom događaju i ispred brojnih novinara odgovarala je na aktuelna pitanja.

Na pitanje da li sa starijiom ćerkom Hanom Ikodinović ima prijateljski odnosno, kao i da li joj poverava svoje tajne, pevačica je odgovorila:

- Roditelji suštinski nikada ne znaju kakav odnos imaju sa decom i koliko im se deca poveravaju. Mislim da mi se moja ćerka baš poverava, i onda kad saznam nešto, šokiram se. Trudim se da budem širokih shvatanja, klinci uz pomoć interneta su napravili džumbus svoje vrste, ali s druge strane blisko mi je to njeno doba jer ni ja nikad nisam porasla - ispričala je Nataša.

ON JE DIVNIJI NEGO IKAD! Bekvalčeva sa osmehom na licu progovorila o Bikoviću, pa se dotakla i udaje

Foto: Printscreen/instagram

 

Kao što je u javnosti poznato, pevačica koja ima četrdeset godina tri puta razvodila, prvi put od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, potom od biznismena Ljube Jovanovića i na kraju od Luke Lazukića. Osvrnula je da su joj krahovi braka veoma teško padali.

- Razvod je veoma stresna stvar i niko se još nije razveo zato što mu je prelepo. Ako imate na umu i ako ste zdravorazumna osoba, naravno da se razvodite da bi vam bilo bolje. To je jedan od načina da možete lakše da pregurate ono što je gubitak, jer je raspad porodice veliki stres - ističe Nataša, koja nema Tviter iz određenih razloga.

Preporučujemo: Jelena Janković proslavila PRVI rođendan ĆERKE: Konačno je otkriveno IME devojčice, a značenje je veoma POSEBNO i JEDINSTVENO

- Kao što vidite, nemam ga. Mislim da je to pametno jer ono što bih ja izlupetala, prokomentarisala to ne mogu na Instagramu - tvrdi Nataša, koja je upitana i da li bi se četvrti put udala, a prokomentarisala je i glumca Miloša Bikovića, s obzirom na to da ju je oduševio film u kojem ga je gledala.

ON JE DIVNIJI NEGO IKAD! Bekvalčeva sa osmehom na licu progovorila o Bikoviću, pa se dotakla i udaje

Foto: Ataimages

 

- Kako kažu, planirajte da vam se Bog smeje, tako da ne planiram ništa. Moja sestra me izvela u bioskop, film je strašno duhovit, Biković je stvarno divniji nego ikad, jako je smešan. Predivne, realne situacije na duhovit način su prikazane - rekla je Nataša.

POSLEDNJA BATINA ŽELJA JE BILA DA GA GLUMI ON! Sin glumačke legende otkrio do sada nepoznate detalje iz života svog oca!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading