ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pevačicina vila od pola miliona oduzima dah, pazila je na svaki detalj, a tu je i kutak za naslednika! (FOTO)
AleksandarNalbantjan/Alo!

Poznato je da pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović sa sinom Aleksandrom žive u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi.

Naime, Živojinovići su porodični dom pazarili za oko pola miliona evra neposredno pre nego što su dobili naslednika, a svoju oazu mira su naknadno renovirali i uredili po svom ukusu.

Kada je u pitanju unutrašnjost vodili su računa o najsitnijim detaljima i finesama, s obzirom na to da je sređivanje trajalo i u periodu kada se pevačica porodila.

Svaki detalj je poseban na svoj način i idealno se uklapa uz ostatak prostorije, a definitivno poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i mali Aleksandar uživa u ovom kutku.

Pevačica voli da se opušta na velikoj terasi ko koja je okrenuta ka dvorištu i odakle se odakle prostire prelep pogled, a jednom prilikom uslikali smo je uslikali dok je pričala na telefon i pila kafu na terasi.

Kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne može videti, pa porodica ima privatnost dok sa naslednikom, porodicom, ali i prijateljima uživa.

Podsetimo, Aleksandrina i Filipova kuća u blizini je vile Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

PEVAČICI U STANU PRONAŠLI ŠEST KILOGRAMA DROGE! Nakon izlaska iz rijalitija završila je u zatvoru, a sve su šokirali detalji njenog hapšenja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading