OVO JE MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Takođe je pevačica, nikada se ne eksponira u medijima, a sličnost između njih je neverovatna! (FOTO)
Foto: Dejan Briza

Poznato je da je Aleksandra Prijović odrasla u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a o njenom detinstvu i privatnom životu se zna vrlo malo.

Naime, ona je uvek želela da taj deo svoje privatnosti zadrži za sebe, pa malo ko zna kako izgleda njena majka.

Aleksandra je dete razvedenih roditelja, njena majka Borka Mihajlović i otac Nedeljko Prijović razveli su se kada je pevačica imala samo tri godine. Borka je inače, po profesiji pevačica koja je novac zarađivala pevajući na slavljima i kafanama. 

Aleksandra sa majkom

Printscreen

 

Kako je bila samohrani roditelj, ona je svoju naslednicu vodila po slavljima na kojima je pevala, jer nije imao ko da je čuva, te je tako Aleksandra i naučila stare narodnjačke hitove, a talenat za muziku je nasledila od majke. 

Ono što je evidentno jeste da se majka i ćerka i te kako liče. Borka neguje svoj izgled, pa su je obožavatelji pohvalili da izgleda kao da je Aleksandrina sestra, a ne mama. 

Prija je nedavno u jednom od intervjua istakla da veliku zahvalnost duguje majci koja ju je izvela na pravi put i brinula se o njoj.

EKSKLUZIVNO! Evo kako je protekao prvi nastup Anastasije Ražnatović i ko je misteriozni mladić sa buketom cveća!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading