NE ZNAM ZBOG ČEGA SE KRSTINJA RAZVELA, NE ZANIMA ME! Slađa Zubić stala na stranu Zvezde Granda i podržala je ovim rečima!
Printscreen

Zvezda Granda Krstinja Todorović razvela se nedavno, a mnogi su imali zlurade komentare na račun pevačice.

Naime, na društvenim mrežama pisalo se kako je sada smršala, pa i da se razvodi jer je sada "riba", zbog čega je njena koleginica Slađa Zupčević razvezala jezik na svom Instagramu.

Slađa je i sama nedavno prošla kroz razvod, a kako je sada navela, sa Krstinjom nikada nije bila bliska, ali je čvrsto zauzela njenu stranu znajući kroz šta sve kao žena prolazi.

- Krstinja me je u par navrata čak i nervirala jer sam mislila da je umišljena, dok je nisam bolje upoznala. Ali ono što ona prolazi zbog razvoda, i šta se o njoj piše, to nije u redu! Pišu kako je smršala pa je ostavila muža jer je sad top riba. A šta je sa muškim delom? Oni su žrtve je l'? - napisala je pevačica na Instagramu, pa dodala:

NE ZNAM ZBOG ČEGA SE KRSTINJA RAZVELA, NE ZANIMA ME! Slađa Zubić stala na stranu Zvezde Granda i podržala je ovim rečima!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne znam šta je razlog tvog razvoda i ne želim da znam, ali uz tebe sam! Budi hrabra, sve će to proći. Ja nisam imala nikog ko je stao uz mene ali evo javno kažem da ti imaš mene - napisala je.

EVO KO JE TAJANSTVENA TAMARA! Ona je misica, bavi se muzikom i nova devojka Adama Đoganija

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading