TO JE JEDINA ISTINA! Krstinja Todorović odlučila da progovori o pravom razlogu zašto se razvela, pa otkrila da li je umešana treća osoba!
Printscreen

Pevačica Krstinja Todorović razvodi se nakon četiri godine braka. Posle teške operacije zatezanja kože koju je nedavno imala i gubitka čak 90 kilograma, umesto da se u miru oporavlja, prolazi kroz jedan od najgorih perioda u životu.

- Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol. Ali život je nepredvidiv, to se dešava a mi smo tu da podnesemo najbolje što možemo - kaže Krstinja i dodaje:

Printscreen

 

- Ovo je najgore vreme u koje je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane.

Kako je rekla, ona je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.

- Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona.

ZAPALILA SVE! Angelina provokativnim fotkama u crvenom bikiniju napravila opštu pometnju, komentari samo pljušte!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading