POBEDNIČKA PESMA KOJA ODLAZI U TORINO POSVEĆENA PREMINULOM KOLEGI?! Ana Đurić otkriva da li su tačni navodi da je numera posvećena njemu!
Ataimages

Ana Đurić, pod umetničkim imenom Konstrakta, osvojila je pobedu na festivalu "Pesma za Evroviziju" i predstavljaće Srbiju na Evroviziji u maju u Torinu.

Njena pesma "In Corpore Sano" u toku jučerašnjeg dana ušla je u trending na Jutjubu, a trijumf joj je obezbedio najveći broj glasova stručnog žirija i publike putem SMS poruka.

Pobednička numera nosi više poruka, a kako Konstrakta kaže, svako može da je doživi na svoj način. Numera aludira na zdravlje, a stih da pevačica nema zdravstvenu knjižicu, što je i sama potvrdila, bacila je mnoge u rebus.

POBEDNIČKA PESMA KOJA ODLAZI U TORINO POSVEĆENA PREMINULOM KOLEGI?! Ana Đurić otkriva da li su tačni navodi da je numera posvećena njemu!

Ataimages

 

Budući da je Konstrakta bila član grupe „Zemlja gruva“, mnogi tvrde da je numera posvećena njenom pokojnom kolegi iz tog sastava, gitaristi Miroslavu Ničiću. Naime, jedan od tvoraca benda preminuo je posle duge bitne sa leukemijom, a taj gubitak svi su teško podneli.

- Pesma nije posvećena pokojnom članu "Zemlje gruva" koji je umro, a da nije imao zdravstveno osiguranje. Pesma ima više poruka, nije samo o zdravlju već kako je ko bude slušao, tako će je i doživeti - rekla je umetnica.

Podsetimo, u Italiji će ove godine, na 66. Evroviziji, nastupati predstavnici iz 41 zemlje. Polufinala se održavaju 10. i 12. maja, a veliko finale 14. maja u dvorani Pala Olimpiko u Torinu.

CEO DAN SAM PREPLAKALA! Jelena Kostov otvorila dušu, pa priznala sve o trudnoći i planovima za budućnost

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

06.03.2022 19:45

Ova debilska pesma je pobedila i predstavljace nas na evroviziju??? Boze dragi ja gluplju pesmu u svom zivotu nisam cuo?? Sramota sa kakvom pesmom idemo tamo. Treba ukinuti ovo takmicenje kod nas i uopste odlazak na evroviziju.