PROGOVORILA I O NAVODIMA DA JE SVE NAMEŠTENO! Konstrakta o smislu teksta pesme, a evo i da li će na Evroviziji pevati na srpskom!
Ataimages

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, odnela je sinoć pobedu na takmičenju "Pesma za Evroviziju" pesmom "In Corpore Sano", a nakon pobede se u kratkom intervju dotakla nekih tema o kojima se spekulisalo nakon što je pesma za kratko vreme osvojila srca većeg dela publike.

Naime, ona je za početak odgovaral na pitanja sedme sile i demantovala je tvrdnje koje su se u javnosti pojavile da je numera posvećena muzičaru Miroslavu Ničiću, koji je preminuo od leukemije.

- Kažete da je ljudima trebalo 24 sata da shvate smisao pesme? Dobro, 24 sata je potpuno okej. Nije istina da je pesma posvećena preminulom muzičaru, kako se pričalo. Rano je da pričam na kom bih jeziku pevala na "Evroviziji" - započela je ona za Alo! i dodala:

- Ja bih pevala na srpskom i ostavila bih titl, ako se ja pitam, al' rano je. Pesma ima mnogo slojeva, pa svako neka izabere šta će da čuje. Razmišljajmo. Nije jedina poruka pesme da umetnici nemaju zdravstveno osiguranje, zdravstvenu knjižicu. Ovaj festival je dobar da se predstavi deo onog što postoji u muzičkoj produkciji u Srbiji - ističe Ana.

Ona se takođe dotakla i tvrdnji Ace Lukasa da joj je pobeda nameštena.

- Nameštena pobeda? Nisam razmišljala o tome, zaista - kazala nam je ona.

Podsetimo, Anu su nakon proglašenja preplavile emocije dok su svi prilazili da joj čestitaju na pobedi. Stih "Umetnica mora biti zdrava", pravi je hit na društvenim mrežama, a malo ko zna da je pevačica koja je kao autsajder kročila na scenu "Beovizije" i napravila uspeh, završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

EVO ZAŠTO NAS BAŠ ONA PREDSTAVLJA NA EVROVIZIJI! Konstrakta je osvojila Srbiju snažnom pesmom, tekst ima skriveno značenje, a to nije sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
petar

06.03.2022 10:37

Nemam obicaj da gledam te emisije i ne poznajem pevace, znaci neutrala? E ako ovo nije namesteno nista nije, Srbija ce se samo obrukati, stavite joj jos crveni nos clovna peraje za gnjurenje itd. Bilo je puno pevacica koje su zasluzile da pobede.